Ara Estiu 24/07/2016

Carme Chacón i Miguel Barroso se separen amistosament

3 min
Carme Chacón i Miguel Barroso  se separen amistosament

L’exministra de Defensa i mà dreta de Zapatero, Carme Chacón, s’ha divorciat del seu marit, el també càrrec socialista Miguel Barroso, segons publicava ahir en exclusiva el suplement rosa La Otra Crónica d’ El Mundo. La parella feia nou anys que estava casada: havia contret matrimoni en una celebració íntima que va tenir lloc a Esplugues de Llobregat el 14 de desembre del 2007. Ella aleshores ocupava el ministeri d’Habitatge i faltava encara més d’un any perquè protagonitzés una de les imatges d’aquella legislatura: la seva figura embarassada de set mesos passant revista a les tropes com a màxima responsable política de Defensa.

Aquell nen, a qui van batejar amb el nom de Miquel, ja té set anys i és l’únic fill de la parella. Chacón té 45 anys, i Barroso, 61.

La separació s’ha fet en termes amistosos, segons informa el rotatiu, i ja fa uns mesos que estava consumada. Segons les fonts properes a la parella que cita, no ha sigut un procés traumàtic i tampoc hi ha terceres persones. Ha sigut més aviat una qüestió de distància física, i des de feia temps la parella avaluava quina era la millor manera de fer públic el que era un secret del domini públic. “La Carme està esgotada tant en el pla personal com en el professional, no vol entrar en la batalla política per més cants de sirena que hi hagi al seu voltant, vol desvincular-se’n per complet i vol un canvi de vida”, diu un amic de l’exministra a El Mundo. “El Miguel, en canvi, està vivint una etapa apassionant a la seva vida. Treballa entre Cuba i Miami i passa molt de temps a l’estranger”.

El rotatiu recorda que actualment Chacón segueix amb la seva tasca docent a la Fundació Ortega-Marañón i insinua que, un cop deixi la política definitivament, la seva sortida serà incorporar-se a un despatx d’advocats.

Barroso és periodista, però es va implicar amb l’etapa de Zapatero al govern assumint la secretaria d’estat de Comunicació. Durant el seu mandat es va implantar la TDT a Espanya, es va fixar la data de l’apagada analògica i es van concedir les llicències de televisió a Cuatro i La Sexta. Posteriorment es va reincorporar al món de la comunicació privada com a conseller delegat de la firma internacional Young & Rubicam.

Aquest és el segon divorci per a Barroso, ja que va estar casat anteriorment amb la també periodista Charo Izquierdo, que va estar vinculada precisament a El Mundo i amb qui té dues filles.

El sopar indiscret de Diane Kruger i Norman Reedus

L’aparició d’una fotografia a Instagram en què es veu la recent separada Diane Kruger sopant amb l’actor Norman Reedus (The walking dead ) ha alimentat les especulacions en la premsa rosa que es tractava d’una cita romàntica. L’actor, però, va ser vist després, aquella mateixa nit, sortint d’un bar de copes al costat de Milla Jovovich. La doble cita va tenir lloc el passat 4 de juliol, però havia passat desapercebuda als mitjans fins ahir.

La primera foto de Carlos Baute com a pare

Encara no s’ha decidit a mostrar el seu fill Markuss a les xarxes socials, però de moment els seguidors del cantant Carlos Baute han pogut veure la cara de pare orgullós que fa mirant la criatura que acaba de tenir amb la seva parella, Astrid Klisans. Així ho testimoniava la fotografia, acompanyada del peu de foto: “Una indescriptible emoció en veure el Markuss per primer cop”.

stats