Ara Estiu 31/07/2019

El Mago Pop viatja per Europa als nous capítols de ‘Res és impossible’

Després del telenotícies del vespre, la màgia i la il·lusió òptica s’apoderen de TV3 amb Res és impossible

B.e.r.
1 min
Res és impossibleés una producció de TV3 en col·laboració amb Indiemagic.

Després del telenotícies del vespre, la màgia i la il·lusió òptica s’apoderen de TV3 amb Res és impossible. Aquest dijous a les 21.55 h els espectadors de la cadena podran veure nous capítols del programa de màgia.

L’il·lusionista Antonio Díaz, conegut com a Mago Pop, desafiarà les lleis de la física i obrirà les portes a la imaginació. Amb els anys, Díaz s’ha convertit en un mag reconegut, debutant a Discovery Max i actuant per a personalitats com Stephen Hawking, Ferran Adrià i Nick Mason, bateria de Pink Floyd.

Ara torna a TV3 amb una segona temporada de Res és impossible que comença amb una visita de l’il·lusionista català a Manchester. El Mago Pop anirà a les instal·lacions de Manchester City per conèixer un dels seus ídols de sempre, Pep Guardiola, i també es trobarà amb el futbolista argentí Kun Agüero. Però abans de reunir-se amb Guardiola i els seus jugadors, passejarà per la ciutat britànica que és llar d’un dels genis més importants del segle XX, Alan Turing, pare dels ordinadors i matemàtic brillant amb un paper clau a la Segona Guerra Mundial, al qual dedicarà un truc homenatge.

Més enllà de Manchester, el Res és impossible també visitarà en altres capítols diverses ciutats d’Europa, com París, Amsterdam i Eivissa. En cadascuna d’aquestes ciutats, Antonio Díaz jugarà amb els límits de què és possible i què no, i ho farà interactuant tant amb desconeguts com amb celebritats nacionals i internacionals. A més, en cada episodi hi haurà una història extraordinària i comptarà amb un truc final espectacular.

stats