Roger Escapa: “Vaig conèixer la parella i la sogra en una entrevista en directe”

Periodista

2 min
Roger Escapa i Diana Gómez.

El periodista Roger Escapa i l’actriu Diana Gómez es van conèixer en una entrevista en directe a la ràdio. “La vaig entrevistar a ella i a la meva futura sogra”, explica Escapa. Resulta que a El suplement de Catalunya Ràdio feien una secció anomenada Amor de mare, on la persona convidada venia al programa acompanyada de la seva progenitora. La mare havia de respondre a unes quantes preguntes i l’audiència havia d’endevinar qui era la seva filla. L’entrevista, recorda Escapa, va anar bé: “Hi va haver bon rotllo i vam intercanviar els contactes”. 

Poc després el periodista li va enviar un missatge “amb alguna excusa barata”. “A mi m’agradava la Diana, i teníem algun amic en comú que em va animar a apretar: li havia arribat que jo també li havia agradat a ella”. L’amic no s’equivocava, i tres anys després d’aquella entrevista a la ràdio Escapa i Gómez es convertien en pares d’un fill.

L’any de l’entrevista havien passat l’estiu plegats a Madrid, on ella treballava. Després ja va venir la pandèmia i durant la quarantena es van confinar junts a Barcelona. “La Diana va venir a casa meva i ja no va marxar”, celebra el periodista, que afegeix, bromista: “L’avantatge és que a la sogra ja la coneixia”.

Escapa diu que, des del principi, amb l’actriu “tot ha sigut molt fàcil”. “La Marina Porras em va dir una vegada que en una parella sempre n’hi ha un que s’avorreix i un que pateix. Jo mai he tingut aquesta sensació amb la Diana, crec que sempre hem estat bastant equilibrats”. Un dels secrets de la seva felicitat com a parella, diu el periodista català, és que per a tots dos la feina és una part molt important del dia a dia, i en aquest sentit es respecten molt i es donen suport mutu. 

A ella, per exemple, sempre li havia agradat molt la ràdio, tot i que li va confessar que abans de conèixer-lo escoltava el Xavi Bundó a RAC1. “Li vaig robar una oient a la competència!”, exclama el periodista, que explica que les seves professions en realitat tenen bastants punts de connexió. “Estem exposats al públic i tant si ets actriu com periodista de vegades passes per moments de vulnerabilitat en què necessites suport i confiança”.

La parella té la sensació que encara els queden moltes coses per fer plegats: “Ens queda viure sense pandèmia, viatjar i poder socialitzar més. Ens vam conèixer fa poc i hem viscut molt de temps amb la mascareta”. ¿El seu dia perfecte junts, després de tenir un fill? El periodista ho té clar: “Una nit sols en un hotel”.

stats