Arròs

"Portem el paisatge de Girona als nostres plats"

7 arrossos d'estiu per cuinar a casa

Us expliquem com preparar-los a casa

Avui toca arròs integral amb verdures! Què em preparo per dinar i per sopar? (dimecres)

Us proposem receptes per preparar a casa els àpats del dia

Com es fa l’arròs verd cremós amb rap i escamarlà?

Paco Pérez renova el restaurant L'Eggs de passeig de Gràcia

Tot i que predominen els plats amb ou, la carta obre les portes a arrossos i cuina internacional

Per què cal anar al restaurant Es Portal de Pals a menjar patates braves (o el que vulguis)?

El restaurant de la cuina de l'Empordanet també ressalta pels arrossos

Arròs negre de sípia

10 raons per anar a menjar un arròs a Calella de Palafrugell

El restaurant Tragamar, a la platja del Canadell de Calella de Palafrugell, ofereix cuina marinera

Tot el Garraf en un plat

Passeig pel receptari de la comarca malgrat la dificultat de resumir-la en pocs plats

Arròs d’ibèrics

10 receptes imprescindibles per cuinar arròs a casa

En paella, en sushi o en curri, us proposem que el tasteu de mil i una maneres diferents

Curri de llenties i arròs

Arròs de calamars de llauna

Arrossaires del Delta valora Nomen en un màxim de 20 M€

La cooperativa Arrossaires del Delta preveu culminar el procés de segregació de la seva activitat industrial el pròxim mes de setembre

La paella versus arròs

La paella es cuina sense ceba i amb verdures i carn, mentre que l’arròs generalment es prepara amb un sofregit d’all i ceba i incorpora peix i marisc

Paella Parellada

La volta al món en quatre arrossos

Brendemühl es deleix pels arrossos. “M’agraden amb marisc, caldosos, a banda, l’arròs negre i un arròs de pobre mallorquí que fa el meu pare”, explica. Estirant el fil arrosser, Trinitat Gilbert ens proposa fer la volta al món a través de quatre plats

Les granges de Fukushima que no podran vendre arròs ja superen les 4.000

Les autoritats de Fukushima han afegit 2.300 camps més a la llista de zones afectades per la contaminació radioactiva

EDICIÓ PAPER 09/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF