La celebració ha comptat amb tots els honors d’estat. A la fotografia el grup musical de la guarda presidencial toca per rebre els convidats.
La investidura del nou president ha tingut lloc el 18 de Febrer,  dia que Gambia commemora la independència del Regne Unit l’any 1965.
Els gambians celebren il·lusionats l’arribada al poder del nou President Adama Barrow. A la fotografia dos homes simulen ser periodistes treballant per Democracy T.V
L’assistència massiva ha provocat que la gent s’amuntonés a les immediacions de l’estadi.
Des de la investidura del nou President, el país africà ha celebrat la transició democràtica sota el lema: Gambia Has Decided
Totes les autoritats nacionals han assistit a la cerimònia per ser testimonis d’un dia històric pel país, el poder judicial no ha estat una excepció.
Les autoritats de l’exèrcit gambià han estat unes de les primeres en arribar a l’estadi i en ocupar els seus llocs, després han anat arribant els membres del nou govern i les autoritats estrangeres convidades a l’esdeveniment.
Gambia viu un moment històric i la seva gent ha volgut formar part de la història omplint l’estadi i mostrant el seu suport al nou president electe.