Chad Winkler, cap dels instructors de la Boondocks Firearms Academy, donant les darreres instruccions abans de disparar. La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units.
La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units. Una cistella amb una pistola i munició a l'acadèmia de tir Boondocks Firearms de Jackson, Mississipí.
Assistent a un curs de tir amb pistola a la Boondocks Firearms de Jackson, Mississipí.
La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units. Un grup de persones reben instruccions per disparar amb un rifle semiautomàtic a la Boondocks Firearms Academy de Jackson, Mississipí.
Pràctiques de tir amb armes semiautomàtiques a la Boondocks Firearms Academy de Jackson, Mississipí.
La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units. Alicia Brewer escolta les instruccions abans de disparar amb un rifle semiautomàtic a la Boondocks Firearms Academy de Jackson, Mississipí.
Harriet Hurley escolta les instruccions abans de disparar amb un rifle semiautomàtic a la Boondocks Firearms Academy de Jackson, Mississipí. La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units.
Pràctiques amb pistola a la Boondocks Firearms Academy. La sensació de perill provocada per les protestes al carrer, la situació política i la pandèmia, ha provocat un augment de la venda d'armes i de cursos de tir als Estats Units.
stats