Pilar de Borbó pateix càncer de còlon

La germana gran del rei emèrit va ser operada al febrer d'aquesta malaltia, tal com s'ha sabut ara

La infanta Pilar de Borbó, germana del rei Joan Carles, es recupera d'un càncer de còlon, del qual va ser operada el mes de febrer passat en una clínica madrilenya. La tieta del rei Felip VI, de 82 anys, "es troba físicament molt bé" i en les últimes setmanes ha reprès la seva activitat, han informat a Efe fonts del seu entorn.

La duquessa de Badajoz va ser intervinguda el 4 de febrer i va ser donada d'alta després d'estar tres setmanes hospitalitzada. L'informe mèdic que es va facilitar llavors es va limitar a apuntar que l'aristòcrata havia sigut operada d'una obstrucció intestinal. Gairebé quatre mesos després, ha transcendit que la intervenció va ser per un càncer de còlon, si bé la germana gran del rei Joan Carles es recupera de manera favorable.

"Està francament bé i també de cap", han subratllat les mateixes fonts. La infanta Pilar va estar a mitjans de maig veient un partit de tenis del Madrid Open al costat d'alguns familiars i ha assistit recentment a l'òpera. També ha reprès la seva feina a l'associació Nuevo Futuro, de la qual és presidenta d'honor, i ha assistit a diverses reunions.

Més continguts de

El + vist

El + comentat