Contingut per a adults
Gent 14/07/2022

L'actor Dan Benson, de ser un 'nen Disney' a obrir un OnlyFans

L'actor, de 34 anys, ha promès que donarà part dels seus beneficis a la lluita del col·lectiu LGTBIQ+

2 min
L'actor Dan Benson, conegut pels seus papers a la factoria Disney, fa el salt al contingut per a adults a través d'OnlyFans

BarcelonaDan Benson va triomfar des de ben jove al canal televisiu de Disney als Estats Units, on va protagonitzar el seu paper més conegut quan tenia 20 anys: a la sèrie Wizards of Waverly Place en el paper de Zeke, que va durar del 2007 al 2012. Des de llavors, però, el seu telèfon havia sonat en poques ocasions per treballar. Doblar el personatge de l'Ethan a la sèrie d'animació Rick & Morty és de les poques noves aportacions rellevants al seu currículum. Potser arran d'aquesta situació, Benson ha decidit canviar de rumb professional i ha anunciat al seu compte de Twitter que d'ara endavant continuarà fent d'actor però especialitzat en contingut per a adults. Concretament, exerceix com a "actor, director, càmera i distribuïdor", tal com ell mateix s'ha descrit a les xarxes socials des que ha anunciat aquest canvi.

I és que, als seus 34 anys, Dan Benson ha decidit deixar enrere completament el seu perfil de nen Disney per obrir-se un compte a la plataforma de contingut sota subscripció OnlyFans, en la qual majoritàriament les persones que hi accedeixen hi difonen contingut sexual d'ells mateixos o d'ells amb altres persones. "Si volies veure'm despullat, desig concedit", es presenta a la biografia del seu compte d'OnlyFans, al qual s'han de pagar 20 dòlars mensuals per poder-hi accedir.

Dan Benson a 'The wizards of Waverly Place'

Per reconduir els seus fans des de les seves pàgines d'Instagram i Twitter, Benson penja regularment fotos d'ell sense samarreta en les quals es pot veure el seu físic treballat. De fet, en un tuit ha ironitzat sobre la seva nova ocupació dient que la primera decisió que ha pres al convertir-se en director és "eliminar el departament de vestuari". Segons l'actor, que en el seu nou perfil d'OnlyFans ja compta amb 159 posts que han rebut més de 46.000 likes, això no serà només la seva nova feina, ja que també vol dedicar part dels ingressos a finalitats benèfiques. "Faré servir aquesta nova font d'ingressos per lluitar i donar suport a la comunitat LGBTI, que mereix rebre molt més per part d'aquest país", ha expressat a Twitter.

stats