Gent 26/10/2020

L'actriu María Adánez anuncia que està embarassada del seu primer fill

L'artista, coneguda per sèries com 'Aquí no hay quien viva', porta quatre anys amb el seu company

Ara
1 min
L'actriu María Adánez anuncia que està embarassada del seu primer fill

BarcelonaMaría Adánez ha fet públic a través d'Instagram que està esperant un fill. L'actriu, que està embarassada de vuit setmanes, ha compartit una ecografia del seu nadó a les xarxes socials, on els seus seguidors l'han felicitat en massa. La criatura serà el primer fill d'ella i del neuròleg Ignacio Hernández Medrano, amb qui porta prop de quatre anys de relació.

"Aquest és el batec del cor del meu nadó. Estic embarassada de vuit setmanes. No sabeu l'alegria que em produeix compartir-ho amb tots i totes vosaltres", ha escrit l'artista, de 44 anys, que ja es presenta a la seva biografia d'Instagram com a "mare primerenca".

María Adánez va presentar oficialment la seva parella el febrer del 2017 a la gala d'uns premis de teatre. D'Hernández va explicar llavors que era "un home sensible, intel·ligent i divertit". El futur pare, metge de formació, és també director executiu de Savana, una plataforma d'intel·ligència artificial que accelera i expandeix la investigació mèdica. A més, és fundador de Mendelian, una plataforma encaminada a democratitzar l'ús de la informació genòmica per al diagnòstic. De fet, l'any passat aquest projecte li va merèixer del premi Fundació Princesa de Girona d'empresa.

Adánez va estar casada amb David Murphy, un advocat de qui es va divorciar després de tres anys de matrimoni. Prèviament, el 2003, l'actriu madrilenya havia sortit amb el seu cap, Alberto Caballero, nebot de José Luis Moreno i guionista i codirector de la sèrie Aquí no hay quien viva, on ella feia el paper de Lucía. Quan ho van deixar, Caballero va començar a sortir amb Vanesa Romero, companya de la sèrie, amb qui finalment es va casar.

stats