Ordre d'allunyament
Gent 04/07/2022

Acusen Ricky Martin de violència domèstica

Un jutjat de Puerto Rico ha dictat una ordre d'allunyament contra l'artista, que actualment està enfrontat també amb Rebecca Drucker, la seva exrepresentant

2 min
Ricky Martin anuncia boda

BarcelonaL'equip legal de Ricky Martin ha assegurat que les al·legacions de violència domèstica que s'han fet públiques contra el cantant són "completament falses". "Les al·legacions contra Ricky Martin, que condueixen a una ordre d'allunyament [a favor d'una persona la identitat de la qual no s'ha revelat], són completament falses", segons el comunicat del seu equip legal difós per Perfect Partners, la signatura de relacions públiques del cantant a Puerto Rico. "Estem segurs que quan els veritables fets surtin a la llum en aquest assumpte, el nostre client Ricky Martin serà plenament reivindicat", va afegir la nota.

La resposta arriba després que la policia de Puerto Rico confirmés que està en procés de diligenciar una ordre d'allunyament emesa contra el cantant per una denúncia sota la llei 54, que protegeix les víctimes de violència domèstica. L'ordre va ser expedida per la jutge Raiza Cajigas Campbell, del Tribunal de Primera Instància de San Juan, després d'una sol·licitud, va informar en un comunicat la policia de l'estat caribeny.

Com que es tracta d'un cas sota la Llei per a la Prevenció i Intervenció amb la Violència Domèstica, la policia de Puerto Rico no revela el nom de la part denunciant. Tot i això, segons el diari porto-riqueny El Vocero, l'ordre indica que les parts es van relacionar durant set mesos i en fa dos que es van separar, però Ricky Martin no ha acceptat aquesta separació. El document al·lega que l'artista truca sovint al demandant i ha estat vist fins i tot al voltant de la seva residència en almenys tres ocasions, i per això "el peticionari tem per la seva seguretat".

Enrique Martín Morales, més conegut com a Ricky Martin, està casat des del 2017 amb l'artista d'origen sirià Jwan Yosef i té quatre fills. El cantant, de 50 anys, és autor de grans èxits musicals com La copa de la vida, La mordidita i Maria. D'altra banda, l'artista s'enfronta a una demanda al Tribunal del Districte Central de Los Angeles de més de 3 milions de dòlars per part de la seva exrepresentant Rebecca Drucker, que li reclama aquesta quantitat per comissions impagades i que diu que mentre treballaven junts el va protegir d'algunes "indiscrecions imprudents". Hi ha veus que insinuen que el conflicte amb ella i aquesta polèmica judicial podrien anar lligades.

stats