Gent 18/02/2022

Albert de Mònaco assegura que Charlene "tornarà aviat" al principat

La princesa consort de Mònaco està ingressada en una clínica fora del país des de fa tres mesos

2 min
Charlene de Mònaco fa callar els rumors de crisi

BarcelonaEl príncep Albert de Mònaco ha fet la primera actualització sobre l'estat de salut de la seva dona, Charlene, des que ella va ser ingressada en una clínica fora de Montecarlo i just quan es compleix un any de la seva desaparició de la vida pública del país. El sobirà monegasc ha dit a Monaco-Matin que "la princesa Charlene està molt millor" i que espera "que torni al principat molt aviat”. Albert II ha fet les declaracions al Monaco-Matin després d'haver estat amb els seus fills, els bessons Jacques i Gabriella, a Pequín en qualitat de cap d'Estat, però també com a membre del Comitè Olímpic Internacional, amb motiu dels Jocs d'Hivern, que es clausuraran aquest diumenge. El seu missatge esperançador i de calma no acaba de coincidir amb els moviments de la princesa consort de Mònaco a les xarxes, on no publica res des del gener a pesar de la seva suposada millora. De fet, la darrera informació que es tenia de l'estat de salut de Charlene és també del gener i va arribar per la via d'un comunicat oficial.

"La convalescència de sa altesa reial la princesa Charlene continua de manera satisfactòria i molt encoratjadora. La seva recuperació, així com el seguiment de les seves cures bucodentals, encara necessita diverses setmanes. La princesa no podrà, lamentablement, assistir aquest any a les festivitats de Santa Devota al costat del seu marit, sa altesa reial el príncep Albert II. Ella està molt unida a tots els monegascos i residents amb motiu d'aquestes celebracions. Tan aviat com la seva salut ho permeti, la princesa tornarà a compartir moments de felicitat amb ells. Durant aquest període, la parella reial demana que la seva vida privada i la dels seus fills segueixin sent respectades”, es podia llegir en el comunicat de palau.

Charlene de Mònaco va tornar del continent africà el 8 de novembre passat, moment en què es creia que tornaria a la seva rutina habitual com a consort, però el palau va comunicar, abans de la celebració del dia nacional, que la princesa es retirava temporalment dels seus deures oficials per recuperar la salut. La princesa Charlene està ingressada en un centre d'Europa –mai s'ha concretat més respecte a la seva ubicació– des del novembre passat per recuperar-se "d'un estat de profunda fatiga general" després d'haver passat sis mesos a Sud-àfrica ingressada, on la van haver d'intervenir en diverses ocasions arran d'una greu infecció d'orelles, gola i nas que va derivar en diverses operacions. La seva afecció otorrinolaringològica la va obligar a fer la convalescència a l'Àfrica perquè no podia viatjar amb avió, ja que els canvis de pressió li haurien pogut causar danys irreparables.

stats