Gent 24/10/2019

Alcoi s'acomiada de Camilo Sesto

Els veïns del poble on va néixer l'artista l'acomiaden en una capella ardent a l'Ajuntament

Ara
2 min
Alcoi s'acomiada de Camilo Sesto

BarcelonaLes cendres de Camilo Blanes Cortés, mundialment conegut com a Camilo Sesto, reposaran en un mausoleu al cementiri d'Alcoi, a Alacant, la seva ciutat natal, on estarà acompanyat dels seus pares. Així ho ha anunciat avui el seu fill, Camilo Blanes Jr., a la capella ardent oberta al saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi, on s'ha sentit "molt acompanyat" pels centenars d'admiradors, amics i veïns que hi han acudit per acomiadar-se del seu pare.

El fill de Camilo Sesto a la seva capella ardent, a Alcoi

Segons l'agència Efe, el fill de Camilo Sesto ha assegurat que "es farà un mausoleu del millor que es pot fer" abans de confessar que el seu pare "estaria impressionat amb tot l'afecte rebut al llarg dels anys tant de la gent alcoiana com d'Espanya i el món sencer". Sobre el llegat que ha deixat l'artista, ha manifestat que és "impressionant" a nivell "musical, artístic i personal" i, en el seu cas, "paternal", i al ser preguntat pels homenatges que Alcoi li va rendir el 2016 –al proclamar-lo fill predilecte de la ciutat i medalla d'or, a més de posar el seu nom en una de les avingudes més importants–, Camilo Blanes Jr. ha remarcat que "no es pot demanar més" i ha aplaudit que fos "en vida".

Veïnes s'acomiaden de Camilo Sesto a l'ajuntament d'Alcoi

Mentre feia aquestes declaracions, la fila de persones que volien acomiadar-se de Camilo Sesto no ha parat d'augmentar, i el fill s'ha mostrat convençut que els admiradors "seguiran venint a Alcoi al llarg dels anys i possiblement de les dècades". Per la seva banda, l'alcalde del municipi, el socialista Antonio Francés, ha destacat que "per fi el poble d'Alcoi pot tenir l'ocasió d'acomiadar-se de Camilo Sesto" i que el cantant "descansarà aquí com era la seva voluntat". L'acte d'homenatge seguirà obert ininterrompudament fins a les 20 hores, i tant el fill de Camilo Sesto com l'alcalde han confirmat que les cendres reposaran al cementiri municipal de la ciutat, tot i que encara es desconeix el lloc exacte.

stats