Gent 30/03/2022

Alec Baldwin serà pare per vuitè cop

La seva dona Hilaria està embarassada, tal com ha explicat ella mateix a Instagram

2 min
Hilaria Baldwin i el seu marit, Alec Baldwin

BarcelonaLa família d'Alec i Hilaria Baldwin augmentarà amb l'arribada la tardor que ve del seu setè fill, va anunciar la dona de l'actor en un vídeo a Instagram, en què apareixen amb tots els nens. "Després de molts alts i baixos els últims anys, tenim una gran sorpresa: un altre Baldwinet arribarà aquesta tardor", va indicar la instructora de ioga i influencer al missatge que acompanya el vídeo. L'anunci del seu embaràs arriba cinc mesos després que l'actor es veiés involucrat en la mort accidental de la directora de fotografia de la pel·lícula que rodava: Baldwin va disparar una pistola que suposadament era de fogueig i que no sabia que estava carregada.

"Estàvem força segurs que la nostra família estava completa, però estem més que feliços amb aquesta sorpresa", afirmar la Hilaria, de 38 anys, que al vídeo apareix al costat de l'actor en una habitació en el moment que donen la notícia als seus fills de l'arribada d'un nou germà. Els grans fan petons i abracen la mare que, asseguda a terra, aguanta el més petit fins ara de la família Baldwin, l'Eduardo, que va néixer el març de l'any passat. Els Baldwin són pares, a més, de María Lucía Victoria, de 13 anys, i Carmen Gabriela, de 8, Rafael Thomas, de 6, Leonardo Ángel Charles, de 5, i Romeo Alejandro David, de 3.

El vídeo de l'anunci d'Hilaria Baldwin

Amb aquest nou fill, Baldwin, de 63 anys, serà pare per vuitena ocasió, ja que té una filla, Ireland, de 26 anys, amb l'actriu Kim Basinger. "El nou nadó és un punt molt brillant en les nostres vides. Una benedicció i un regal en temps tan incerts", indica també la Hilaria, que va dir que estava feliç d'haver tornat a les xarxes socials després d'un descans i va assegurar tenir "moltes ganes" de continuar compartint amb els seus seguidors “aquest viatge salvatge que anomenem vida”.

Hilaria Baldwin, natural de Massachusetts, va ser un personatge controvertit a finals del 2020 perquè es va desencadenar una polèmica sobre la seva nacionalitat. La celebritat nord-americana havia estat donant a entendre durant l'última dècada que era mallorquina, però el testimoni dels seus companys de classe es va fer viral i va haver de sortir a donar explicacions i admetre que era dels EUA i que la seva relació amb Mallorca havia estat només vacacional, fins que va decidir anar-hi a viure durant un temps. La seva família encara hi viu. També va haver d'aclarir si el seu nom era Hillary o Hilaria, perquè ella s'havia estat presentant als EUA amb el nom en versió castellana, i després de la polèmica va explicar que els feia servir indistintament.

stats