Gent 16/09/2019

Alejandro Sanz, condemnat a pagar més de cinc milions d'euros a la seva exrepresentant

La justícia considera que el cantant va incomplir el contracte que l'unia amb Rosa Lagarrigue

Agències
1 min
Alejandro Sanz durant el concert al camp de l'Espanyol el 8 de juny de 2019

BarcelonaEl jutjat de primera instància número 74 de Madrid ha condemnat el cantautor Alejandro Sanz a pagar 5,4 milions d'euros a qui va ser la seva representant durant 25 anys per incompliment de contracte. En una sentència del 9 de setembre, que s'ha fet pública aquest dilluns, "es declara injustificada la resolució del contracte de representació artística que vinculava les parts el 30 de novembre del 2014, al considerar acreditat l'incompliment dolós".

La sentència obliga Gazul Producciones –la societat de Sanz– a pagar a l'agència de Rosa Laguirre 5,4 milions d'euros, més interessos i actualitzacions. Segons consta a la sentència, Alejandro Sanz ha sigut declarat responsable subsidiari del pagament de la condemna. La sentència dictada no és ferma perquè és susceptible de ser recorreguda en apel·lació.

La societat de Rosa Lagarrigue, RLM, S.A., reclamava a l'artista i a Gazul Producciones més de nou milions d'euros després d'haver-se encarregat de representar-lo durant més de 25 anys. El 2016, el cantant va decidir trencar la relació laboral que mantenia amb el seu mànager al sospitar que els comptes no quadraven.

stats