Gent 10/09/2020

Alejandro Sanz pagarà una indemnització d'un milió d'euros a la seva exdona

Raquel Perera va ser l'assistent personal i gestora de diverses empreses del cantant durant una dècada

Ara
2 min
Alejandro Sanz durant el concert al camp de l'Espanyol el 8 de juny de 2019

BarcelonaL'acord de divorci entre Alejandro Sanz i Raquel Perera, separats des de fa un any, ja és una realitat. Segons ha avançat la revista Semana, el cantant haurà de pagar una indemnització d'un milió d'euros a la seva exdona, que durant deu anys va ser la seva assistent personal i gestora de diverses empreses. La publicació detalla que Sanz farà efectiva la indemnització en tres pagaments: 400.000 euros aquest setembre, i dos pagaments de 300.000 euros el setembre del 2021 i el setembre del 2022.

A més, el cantant de Corazón partío també pagarà a Perera una manutenció de 10.000 euros mensuals, 5.000 per cada fill que tenen en comú. La parella són pares de Dylan, de 9 anys, i d'Alma, de sis anys. Segons indica la publicació, aquesta quantitat inicial s'anirà reduïnt en els pròxims anys. A banda de la manutenció mensual, el cantant també es farà càrrec del cost de la nova vivenda de Perera i els seus fills, que estarà a prop de la residència que Sanz té en una urbanització de Pozuelo de Alarcón. D'aquesta manera, la família abandonarà Miami i s'instal·larà de manera definitiva a Espanya. Sanz també pagarà les despeses escolars i les mèdiques, la mainadera que té cura dels nens i el vehicle que s'encarregarà de transportar-los.

Pel que fa a la custòdia, queda en mans de Perera, tot i que Sanz veurà els seus fills la meitat de les vacances escolars, els caps de setmana alterns i dos dies entre setmana.

Sanz i Perera van començar la seva relació l'any 2007, quan ella va entrar a formar part de l'equip del músic com la seva assistent personal. L'any 2012 es van casar en una cerimònia sorpresa –van assegurar que es tractava del bateig del seu fill– que va tenir lloc a una finca d'Extremadura. Els rumors de separació van començar l'estiu del 2019 i es van acabar confirmant al juliol. Pocs mesos després es van fer públiques les primeres imatges de Sanz amb la seva nova parella, l'artista plàstica i model cubana Rachel Valdés.

stats