Moda
Gent 02/02/2023

Alexia Putellas fitxa per Mango com a ambaixadora de la marca

La futbolista col·laborarà amb la firma de roba en projectes d'àmbit social

ARA
1 min
Alexia Putellas com ambaixadora de Mango

BarcelonaAlexia Putellas, futbolista del Barça i dues vegades guardonada amb la Pilota d'Or, acaba de fitxar per un nou equip, en aquest cas del món de la moda. La futbolista s'ha convertit en ambaixadora de la marca Mango, segons ha fet públic aquest dijous l'empresa, i està previst que "desevonvolupin projectes conjunts en l'àmbit social", segons es pot llegir en el comunicat.

La companyia i l'esportista uneixen forces i pretenen que els principals motors d'aquesta col·laboració siguin "la promoció de la igualtat entre homes i dones i de l'educació en la infància", segons ha dit Toni Ruiz, conseller delegat de Mango. "A més, ella destaca pel seu lideratge i treball en equip, dos valors molt rellevants per la nostra companyia –ha afegit–. Ens sentim molt orgullosos que Alexia jugui al nostre equip per tal de contribuir, conjuntament, a impulsar canvis positius".

Per la seva banda, la futbolista ha dit: "Mango és una marca que conec des de sempre, que mai ha faltat al meu armari i que m'encanta i admiro per la seva trajectòria i la manera de fer les coses. A més, la central està molt a prop de Mollet del Vallès, on he crescut, així que és molt propera a mi". I ha afegit: "Col·laborar amb una marca de moda tan reconeguda i amb la qual comparteixo valors és un privilegi, i més quan és per sumar esforços per avançar cap a la igualtat i promoure que nenes i nens puguin arribar on es proposin".

stats