Famosos
Gent 26/01/2023

Álvaro de Luna oficialitza la seva relació amb Laura Escanes

Risto Mejide, mentrestant, revela que la seva mare encara no coneix la seva neta

À.G.
1 min
Escanes i De Luna, a l'Instagram del cantant

BarcelonaNo era pas cap idil·li secret, però fins ara un dels seus integrants mantenia la discreció. Ja no és el cas: Álvaro de Luna ha oficialitzat davant els 185.000 seguidors que té a Instagram que surt amb Laura Escanes, mitjançant la publicació d’una foto en què se’l pot veure al costat de la influencer, mirant-se somrient davant del mirall. Tot seguit, ha compartit també un vídeo on se’ls veu a tots dos nedant entre taurons.

Escanes i De Luna havien estat caçats per la premsa i ella ja havia compartit imatges i vídeos plegats, però ell es resistia a fer aquest pas simbòlic en públic. Un viatge a les Maldives ha estat el detonant que ha permès naturalitzar la seva relació. Conegut per cançons com Juramento eterno de sal o Levantaremos al sol, el cantant està fent sortir la cara més entusiasta d’Escanes, després de la seva ruptura amb Risto Mejide.

El seu ex, mentrestant, revelava un altre conflicte que manté obert, en aquest cas amb la seva mare. En el seu programa d’entrevistes a Cuatro conversava amb Máximo Huerta, però ha estat ell qui ha acaparat l’atenció, quan li ha dit a l’exministre que tots dos eren “ànimes ferides” en un mateix moment vital. L’excol·laborador d’El programa de Ana Rosa ha explicat aleshores la difícil relació amb els seus pares i Mejide ha revelat aleshores que fa quatre anys que no es parla amb la seva mare, arran “d’una esbroncada molt grossa”. També ha detallat que no coneix encara la Roma, la filla que el publicista va tenir amb Escanes.

stats