Gent 26/02/2020

Anabel Alonso i la seva parella, Heidi Steinhardt, seran mares aquesta primavera

L'actriu i la dramaturga, que assumeix la gestació, estan juntes des de fa set anys

Ara
1 min
Anabel Alonso torna a la televisió.

BarcelonaL'actriu Anabel Alonso serà mare aquesta primavera amb la seva nòvia, la dramaturga argentina Heidi Steinhardt. La parella es va conèixer l'any 2013, quan Alonso, de 55 anys, va treballar sota les ordres de la directora a l'obra de teatre Lastres, estrenada al Teatro de las Bellas Artes de Madrid. Steinhardt, de 42 anys, ha assumit la gestació.

Alonso, que recentment ha participat a MasterChef celebrity i que actualment forma part del repartiment d'Amar es para siempre, fa temps va confessar que volia ser mare. Fa tres anys, quan va fer pública la seva relació amb Steinhardt, va explicar que s'havia plantejat la possibilitat d'adoptar. "T'has de parar i centrar-te únicament en això, i són entre 3 i 5 llargs anys. És molt complicat", va dir llavors.

L'actriu de Siete vidas va fer pública la seva homosexualitat l'any 2017, i en una entrevista amb El País explicava que ella sempre havia viscut la seva sexualitat amb "normalitat i de manera relaxada". "Mai em vaig amagar ni em vaig inventar parelles. Tampoc has de sortir al balcó i cridar-ho als quatre vents. Quan es dona, es dona. Però els retrogres intenten estigmatitzar els adolescents i la gent de les zones poc poblades, on és complicat viure l'homosexualitat", explicava.

stats