Gent 21/06/2019

Andrés Iniesta, pare per quarta vegada

L'exblaugrana ha anunciat el naixement del seu fill Romeo a través d'Instagram

Ara
1 min
Andrés Iniesta i la seva dona, Anna Ortiz

BarcelonaAndrés Iniesta i la seva dona, Anna Ortiz, han sigut pares per quarta vegada. L'exblaugrana i actual jugador del Vissel Kobe ho ha anunciat a través d'Instagram amb una foto en què es poden veure les cames del nou membre de la família. "Benvingut, Romeo! Dia meravellós! La mare i ell estan genials", ha explicat el futbolista.

La publicació ha sigut celebrada per molts amics del futbolista i la seva parella, com per exemple, Xavi Hernández que els ha felicitat a través d'Instagram. També s'han sumat a les felicitacions Jorge Lorenzo; Javier Mascherano; Melissa Jiménez, dona de Marc Barta, o Elena Galera, dona de Sergio Busquets.

L'arribada del petit Romeo ha sigut una sorpresa, ja que ni ell ni la seva dona havien anunciat oficialment que estiguessin esperant un fill. La primera filla del matrimoni, Valeria, va néixer el 2011. Quatre anys més tard va arribar Paolo Andre i el 2017 la família va augmentar amb el naixement de Siena.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz es van casar l'any 2012 en una cerimònia celebrada al castell de Tamarit que va reunir a algunes de les personalitat més destacades del món del futbol com Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Samuel Eto'o, Joan Laporta, Sandro Rosell, Leo Messi, Gaby Milito, Vicente del Bosque i Iker Casillas. També hi van assistir personatges com Risto Mejide o els Estopa.

stats