Gent 28/09/2021

Angelina Jolie i The Weeknd, enxampats junts per segon cop

L'actriu i el cantant han estat vistos en dues ocasions a Los Angeles i han començat a córrer rumors de relació entre ells

2 min
Angelina Jolie es ven un quadre de Churchill

BarcelonaDesprés que comencessin a córrer rumors de relació entre Angelina Jolie i el cantant The Weeknd al juny, la parella ha estat enxampada de nou junta. En aquesta ocasió, els han vist sortint del restaurant Giorgio Baldi de Los Angeles, el mateix on el primer cop van decidir sortir per separat però del qual ara han preferit sortir plegats. Segons el Daily Mail, l'actriu i l'artista van estar dues hores i mitja en una zona privada. Després del dinar, van sortir junts del restaurant italià i van marxar a la mansió de Bel Air que té el cantant, conegut per temes com Blinding lights o I feel it coming. Malgrat les mascaretes, la premsa va immortalitzar la seva trobada, que testimonis presencials haurien definit com a romàntica però que altres fonts defineixen com a professional.

Per ara, cap dels dos s'ha pronunciat sobre la relació que suposadament mantenen. Lluny de mantenir una relació, el cantant vol fer-se un lloc en el món de la interpretació i li hauria demanat consells a ella. El canadenc va compartir cartell l'any passat amb Adam Sandler a la pel·lícula Diamants en brut i està previst que protagonitzi una nova sèrie d'HBO anomenada The idol. En aquesta segona producció també ha participat com a guionista al costat de Reza Fahim i Sam Levinson, creador de la sèrie Euphoria.

Els rumors sobre aquesta possible relació de Jolie, de 46 anys, i The Weeknd, de 31, arriben en un mal moment per a ella. Actualment està en plena batalla judicial amb el seu exmarit, Brad Pitt. Després de cinc anys de disputes amb el seu ex, Pitt ha sol·licitat que revisin l'acord assolit de custòdia compartida, que ha estat anul·lat després de ser apartat el jutge que portava el cas. Jolie ha concedit recentment una entrevista a The Guardian, en què ha afirmat que va arribar a témer per la seguretat de tota la seva família durant el seu matrimoni amb Brad Pitt. "No soc el tipus de persona que pren a la lleugera decisions com les que vaig haver de prendre. Em va costar molt arribar a aquesta posició en la qual vaig sentir que havia de separar-me del pare dels meus fills", argumenta a l'entrevista.

stats