Gent 21/01/2022

Antonio Orozco anuncia per sorpresa el naixement de la seva filla

El cantant ha explicat que va ampliar la família a finals del 2021

ARA
1 min
Antonio Orozco i la clau del seu Toyota

Antonio Orozco ha anunciat que al desembre va ser pare d'una nena, una notícia que ha sorprès, ja que no se sabia que el cantant tingués parella o estigués esperant una criatura. L'artista, de 49 anys, té un altre fill de 13 anys, fruit de la seva relació amb Susana Prat, la seva exparella, que va morir el 2017 a causa d'un càncer.

El coach de La Voz ha compartit la notícia del naixement d'Antonella, com es diu la nena, a través de les xarxes socials. "El 2021 va acabar amb una alegria per a la nostra família. Estem molt feliços de poder compartir amb vosaltres que hem sigut pares d'una nena golafre, molt sana i bella", ha dit el cantant, que ha compartit una foto de la criatura. "Gràcies infinites a totes les persones que ens ha mostrat el seu amor durant aquest temps i, sobretot, pel respecte a la intimitat de la nostra unitat familiar", ha assenyalat.

Orozco acostuma a ser discret amb la seva vida personal i poques vegades parla de la seva intimitat. Últimament, però, ha presumit dels habilitats musicals del seu fill gran, Jan. El noi sembla que vol seguir el camí professional del seu pare, que ha compartit vídeos del seu fill en què se'l veu tocant la bateria. A més, el noi també canta rap i toca la guitarra.

stats