Armie Hammer surt del centre de rehabilitació on ha estat els últims nou mesos

L'actor va ser acusat al març d'una violació i d'altres agressions sexuals

1 min
Armie Hammer, sense sèrie pel seu presumpte “canibalisme sexual”

BarcelonaArmie Hammer va provocar al març un dels escàndols més sonats dels últims temps a Hollywood. Després de l'acusació per violació d'una jove, van sortir a la llum més testimonis que l'assenyalaven per abús i fins i tot per canibalisme. L'actor, conegut pel seu paper a Call me by your name, al principi va negar les revelacions de la primera dona, anomenada Effie, però la realitat posterior sembla confirmar el contrari. La jove assegurava que havien mantingut una relació durant quatre anys, un temps en què ell estava casat. Aquella relació va acabar abruptament després que ell l'agredís sexualment durant quatre hores una nit a Los Angeles, tal com va explicar ella.

Hammer, que té dos fills amb la també actriu Elizabeth Chambers, es va veure completament arraconat per la indústria i va separar-se de la mare dels seus fills, que, malgrat la ruptura, va col·laborar amb ell en la seva rehabilitació. Amb l'escàndol, l'actor també es va quedar sense representant ni publicista i va cancel·lar la participació en alguns projectes que tenia en marxa. Després dels fets, al juny, va transcendir que havia ingressat en un centre de rehabilitació de Florida especialitzat en drogues, alcohol i sexe. Segons E! News, hi ha estat durant nou mesos i ara ja l'ha abandonat perquè ha acabat el tractament que li havien previst.

El dubte és ara si reprendrà la seva carrera a Hollywood o si se n'apartarà definitivament. També dels projectes ja acabats que es van aturar per l'escàndol. Per exemple, el 2020 es va anunciar l'estrena de la seva última pel·lícula rodada, una adaptació del llibre d'Agatha Christie Mort al Nil, que va ser suspesa indefinidament.

stats