Gent 16/09/2019

Assalten la casa del blaugrana Umtiti

Segons Efe, el jugador estava veient el partit del Barcelona contra el València al Camp Nou

Ara
1 min
Umtiti, lluitant amb AUbameyang durant el Gamper

BarcelonaUns lladres van robar dissabte a la nit a casa del jugador del F.C. Barcelona Samuel Umtiti mentre ell era al Camp Nou veient el partit de Lliga entre el seu equip i el València. Fonts pròximes a la investigació del cas han indicat a Efe que la policia local d'Esplugues de Llobregat (Barcelona), on és el domicili del futbolista francès, va rebre la denúncia dels fets i la van traslladar als Mossos d'Esquadra, que investiguen el robatori.

Quatre encaputxats haurien accedit a l'habitatge forçant la porta i posteriorment haurien desvalisat la caixa forta, segons va publicar diumenge 'La Vanguardia' en la seva edició digital. Mentre es produïa el robatori, Samuel Umtiti seguia el partit entre el Barcelona i el València des de les grades del Camp Nou, ja que actualment està lesionat.

Aquesta no és la primera vegada que un jugador de Barcelona és víctima d'un robatori al seu domicili, ja que l'any passat Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba i Coutinho també van patir assalts a les seves cases. En aquest 2019 també han estat objectiu de lladres als domicilis dels jugadors del Barça Arthur i Boateng.

stats