Ruptura

Bad Bunny i Kendall Jenner trenquen la seva relació de menys d'un any

La parella, que mai va oficialitzar la relació, va ser vista junta per primera vegada a començaments de la primavera d'enguany

2 min
Kendall Jenner i Bad Bunny.

BarcelonaLa notícia de la relació entre el cantant Bad Bunny i la model Kendall Jenner va agafar el món a contrapeu la primavera passada. Tot i les reserves inicials del romanç, aviat la germana petita del clan Kardashian va convertir-se en espectadora fixa dels concerts del porto-riqueny arreu del món. També es va fer habitual l'estampa de tots dos anant junts a diversos partits de la NBA. Però ara totes aquestes imatges han quedat enrere després que People anunciés aquest cap de setmana que la parella de famosos ha trencat la seva relació.

Des de començaments de tardor es van començar a fer evidents els símptomes d'una possible crisi. Les alarmes van saltar quan Benito Martínez –el nom real de l'artista– va concedir una entrevista a la revista Vanity Fair en la qual assegurava que no volia "aclarir res" de la seva vida personal, perquè no tenia el "compromís" de fer-ho. Però pocs dies més tard, Gucci llançava les fotografies de la campanya de roba i complements de viatges Gucci Valigeria amb la parella com a protagonistes. Les imatges van servir per silenciar unes setmanes més els rumors de ruptura entre la model, de 28 anys, i el cantant, de 29; des de principis d'octubre no se'ls ha tornat a veure junts.

Entre els seus seguidors sempre s'ha mantingut la hipòtesi que la relació no era tan oficial com els mitjans de comunicació havien fet creure. De fet, ni Martínez ni Jenner van compartir als seus perfils de xarxes cap fotografia junts, ni tan sols van repenjar les fotografies de la campanya publicitària de Gucci. Fos com fos, l'affair entre dues de les persones més influents entre els mil·lennials i la generació Z s'ha acabat, tal com ha anunciat la revista People.

Els precedents

La primera trobada que va transcendir als mitjans i a les xarxes va tenir lloc a Los Angeles, la que llavors era la ciutat de residència del de Nadie sabe i la ciutat natal de Jenner. No va ser una trobada casual, va ser una cita doble. La primera trobada del que llavors eren dos coneguts d'amics en comú va ser durant un sopar amb el matrimoni Bieber, Justin i Hailey. Les dues models comparteixen una amistat des de fa anys i els dos cantants també havien coincidit en nombroses ocasions, fet que va facilitar aquesta trobada a quatre de la qual naixeria la futura relació. Des d'aquell sopar a Los Angeles, Bad Bunny i Kendall Jenner han aparegut junts en diferents ocasions, com en el multitudinari festival de Coachella, anant de passeig a cavall o a l'aeroport a l'espera de fer un viatge junts.

El romanç arribava després que la de Los Angeles deixés la seva relació de dos anys amb el jugador de bàsquet Devin Booker el novembre del 2022. Mentre que el cantant va tallar amb Gabriela Berlingeri, amb qui mantenia una relació des del 2017.

stats