Gent 09/03/2021

Bad Bunny, Taylor Swift i Billie Eilish actuaran aquest diumenge a la gala dels Grammy

Cardi B, Dua Lipa i Harry Styles són altres artistes seleccionats per a un espectacle que encara no se sap com serà exactament

1 min
Taylor Swift en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

Bad Bunny, Taylor Swift, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles i Billie Eilish són alguns dels artistes que actuaran a la gala dels Grammy d'aquest diumenge, que per primera vegada i a causa de la pandèmia no podrà reunir tots els convidats en un mateix escenari. Al costat d'aquestes estrelles s'hi uniran les germanes Haim, Black Pumas, BTS, Brandi Carlile, DaBaby, Doja Cat, Mickey Guyton, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Marren Morris, Post Malone i Roddy Ricch. No és clar com seran aquestes aparicions musicals, perquè molts dels convidats no assistiran presencialment a l'Staples Center de Los Angeles (EUA), seu habitual de la gran festa de la música als Estats Units.

En aquesta edició, l'Acadèmia de la Gravació homenatjarà els locals de música en directe, molt afectats per la pandèmia. Cambrers, promotors i altres empleats seran els encarregats de donar els premis. La idea dels organitzadors és un esdeveniment televisiu reduït i sense públic, amb Trevor Noah com a presentador, amb connexions en directe tant fora com dins de Los Angeles.

Bad Bunny actuant amb Rosalía

Beyoncé i Taylor Swift, les dues grans estrelles del món musical, es batran en duel com a favorites en els premis, encara que amb el permís de Dua Lipa i Roddy Ricch. Bad Bunny, amb dues nominacions, Ricky Martin i Camilo són alguns dels artistes nominats en les categories llatines. L'Acadèmia ha seleccionat els àlbums YHLQMDLG, de Bad Bunny; Pausa, de Ricky Martin; Por primera vez, de Camilo; Mesa para dos, de Kany Garcia; i 03:33, de Debi Nova, per competir pel guardó en la categoria de millor àlbum de pop llatí.

stats