Gent 19/04/2022

Belén Esteban va intentar reunir-se amb el rei Joan Carles a Abu Dhabi

"Jo em sento monàrquica, m'agrada la monarquia, m'agrada Espanya", ha dit la col·laboradora de 'Sálvame'

3 min
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

BarcelonaBelén Esteban ja ha explicat en algunes ocasions que és monàrquica. Ara ho ha tornat a fer, però amb més vehemència que mai. Al seu programa, Sálvame, va explicar ahir la seva relació propera amb l'entorn del rei emèrit, a qui hauria intentat veure en persona quan va ser a Dubai, on va anar per participar en una fira d'alimentació en la qual havia de promocionar la seva empresa d'alimentació, Sabores de la Esteban, que ven gaspatxos i cremes de verdures, entre altres productes.

Mentre al programa debatien si el rei emèrit ha de tornar a Espanya o no, va dir: "Jo sé que tindré moltes crítiques. Les accepto. No vull que em digueu res, perquè són les meves idees". "Jo sé que el rei ha fet coses malament, ara tenia unes coses i uns judicis que s'han eliminat, i el rei no hi ha tingut res a veure. Ara estem amb això d'Anglaterra, amb allò de Londres, que no sabem què passarà... És veritat que penso que ha fet coses dolentes, però ha fet moltes coses bones, sobretot portar Espanya per bandera, sobretot la democràcia... Si ha fet coses dolentes que se'l jutgi, per descomptat, com a tot ciutadà espanyol. Però avui a mi el que se m'ha demostrat és que li han retirat la imputació", va afegir al seu espai de Telecinco.

Esteban va continuar fent referència al seu viatge a Dubai per presentar els productes de la seva marca. "Quan jo vaig anar a Dubai vaig voler anar a veure el rei, perquè m'hauria agradat tenir una conversa amb ell. Em vaig posar en contacte amb una persona [un contacte directe amb el rei emèrit], però aquells dies ell no hi era", diu que li van dir. "És que encara que jo visqui a Paracuellos tinc molts contactes, eh", va presumir en directe la coneguda com a princesa del poble, que va fer pública informació revelada per aquesta suposada font tan propera.

"Donaré una exclusiva, i no em pregunteu les meves fonts. Jo us dic que la reina Sofia i el rei emèrit Joan Carles de tant en tant parlen, encara que no cada dia. Parlen dels seus fills i dels seus nets, a banda de ser reis i haver viscut el que han viscut a la història d'Espanya... Per Corinna la reina no li ha preguntat, per Corinna li ha preguntat el seu fill Felip”, va assegurar la televisiva. "Sí. Totalment, el rei Felip parla amb Joan Carles. Ho dic perquè ho sé. No en donaré més informació", va afirmar Esteban, que va assegurar que l'emèrit veu el programa estrella de Telecinco: "El rei ens veu, no cada dia, però sap de què es parla al meu programa, a Sálvame".

Abans d'acabar, Esteban va afegir més llenya al foc d'aquest debat: "M'agradaria que el rei emèrit vingués a Espanya i parlés. Hi ha coses que estan sortint que són veritat i no les taparé, però n'hi ha tantes que no són veritat... [...] Rei emèrit Joan Carles, si ets a Abu Dabi, que sé que ens veus, i si no t'ho diran els teus amics, vine a Espanya i parla, fes un pas i parla, explica-ho tot, perquè has fet moltes coses bé. [...] No és just el que estan fent amb tu”. "Em sento monàrquica, m'agrada la monarquia, m'agrada Espanya, m'ha agradat molt el meu rei Joan Carles, ara m'agrada més Felip, que no en puc dir res de dolent", acabava l'eterna ex de Jesulín de Ubrique.

stats