Gent 25/05/2021

Boris Johnson i Carrie Symonds es casaran el 30 de juliol del 2022

El primer ministre britànic i la seva parella tenen un fill nascut l'abril de l'any passat

2 min
El primer ministre britànic, 
 Boris Johnson, en un moment de la roda de premsa d’ahir.

BarcelonaEl primer ministre britànic, Boris Johnson, i la seva parella, Carrie Symonds, "celebraran les noces" l'estiu del 2022 i ja han enviat a familiars i amics unes targetes en què en comuniquen la data, segons The Sun. Els detalls de la celebració no han transcendit oficialment però el tabloide afirma que tindrà lloc el 30 de juliol del 2022. El primer ministre, de 56 anys, i Symonds, de 33, havien anunciat el compromís a principis del 2020, abans que naixés el primer fill de tots dos, Wilfred.

La parella va decidir ajornar la celebració fins al 2022 per assegurar-se que no es veiés afectada per les restriccions de la pandèmia de covid-19. Segons el diari, els familiars i amics han rebut targetes en què Johnson i Symonds demanen que apuntin a l'agenda la data. The Sun assenyala que un dels llocs triats per al casament pot ser Chequers, la residència campestre del primer ministre a Buckinghamshire, als afores de Londres. El primer ministre, pare de sis fills, es va divorciar l'any passat de la seva anterior dona, l'advocada Marina Wheeler.

Va ser el febrer de l'any passat, just acabat de signar l'acord de divorci amb Wheeler després de vint-i-cinc anys de casats, que el primer ministre britànic va anunciar a través d'un portaveu que s'havia compromès amb la seva nòvia, Carrie Symonds, i que a més estava embarassada. El fill que han tingut junts, anomenat Wilfred, va néixer l'abril de l'any passat coincidint amb l'alta hospitalària de Johnson, que va patir un cas greu de coronavirus. Johnson té quatre fills amb Wheeler –Lara, Milo, Cassie i Theodore– i una filla, Stephanie, fruit de la relació extramatrimonial que va mantenir amb la marxant d'art Helen Macintyre. Alguns mitjans han apuntat que podria tenir dos fills més no reconeguts fora del matrimoni. De fet, en una entrevista li van preguntar quants fills tenia i ell va evitar respondre-hi.

Carrie Symonds a Downing Street
stats