Gent 22/04/2022

El boxejador Mike Tyson acaba pegant un fan en un avió

El púgil, de 55 anys, volava de San Francisco a Florida quan es va produir l'accident

1 min
Mike Tyson, de 55 anys, en una foto compartida per ell mateix a Instagram

BarcelonaEl boxejador nord-americà Mike Tyson, de 55 anys, va protagonitzar un altercat en un vol que s'enlairava a San Francisco (Califòrnia) amb destí al sud de Florida en què va donar cops de puny a un altre passatger que estava borratxo i havia molestat el llegendari púgil, segons informem mitjans dels EUA. En imatges de vídeo divulgades pel portal TMZ Sports es veu com Tyson perd la paciència i comença a donar cops de puny al passatger en qüestió, situat just darrere del seient del boxejador.

Segons va dir al portal un amic de la víctima, Tyson va ser al principi amable amb ells i fins i tot els va permetre fer-se una foto amb ell. Però el seu amic no en va tenir prou amb això, es va emocionar en excés i no va parar de dirigir-se al boxejador i parlar-li a l'orella, cosa que va acabar provocant la reacció violenta de Tyson, en el seu moment el campió del món dels pesos pesants més jove de la història. Fonts pròximes a Tyson van comentar a TMZ que l'home semblava estar begut i en actitud provocadora durant el mencionat vol, de la companyia JetBlue.

Un representant de Tyson ha indicat en un comunicat que, "desafortunadament, Tyson va tenir un incident en un vol amb un passatger agressiu que va començar a assetjar-lo i li va tirar una ampolla d'aigua mentre estava al seu seient". La víctima va rebre atenció mèdica a l'aeroport, encara que les ferides a la cara eren superficials. Es desconeix de moment si es presentaran càrrecs contra Tyson.

stats