Gent 06/05/2019

Meghan Markle dona a llum un nen

El príncep Enric ha explicat que el part ha estat la seva "experiència més increïble"

Ara
2 min
Les tradicions que esperen (o no) a la petita Sussex

BarcelonaEl príncep Enric i Meghan Markle ja han vist la cara per primer cop al seu primer fill, que finalment ha sigut un nen. Segons ha informat Buckingham en un comunicat, la duquessa de Sussex ha trencat aigües la nit de diumenge a dilluns després d'una llarga espera, ja que el part ha començat després que la mare ja havia sortit de comptes. En un segon comunicat, el palau ja ha confirmat el naixement i ha afegit que la criatura havia nascut a les 5.26 hores del matí amb un pes de 3,260 quilos. El bebè ha arribat al món en presència del seu pare i de la seva àvia materna, Doria Ragland, que va aterrar fa uns dies a Londres per acompanyar la seva filla en el seu primer part.

Segons han explicat des del palau, els pares estan "molt agraïts pels bons desitjos que han rebut de la gent del Regne Unit i de tot el món". Però, a més, des de la casa reial s'informava que la parella havia decidit mantenir els plans sobre l'arribada del bebè "en privat". "El duc i la duquessa estan desitjant compartir les emocionants notícies amb tothom, un cop que hagin tingut l'oportunitat de celebrar-ho en privat com a família", conclou el text.

"Experiència increïble"

Al cap de poca estona de la difusió d'aquests comunicats, Enric ha comparegut davant les càmeres a l'exterior del castell de Windsor per explicar als mitjans com ha anat el part. El fill de Diana de Gal·les ha dit que veure el naixement del seu primer fill "ha estat l'experiència més increïble que podia haver imaginat". "Com s'ho fan les dones per fer això està més enllà de tota comprensió", ha expressat.

"Estem absolutament emocionats i agraïts per l'amor i el suport de tots, ha estat fantàstic, volia compartir això amb tothom", va afegir Enric, de 34 anys. "Estic molt orgullós de la meva dona. Com podria dir qualsevol pare, el nadó és increïble", ha conclòs.

Enric, que ha anunciat que confirmaran el nom del nen en "un parell de dies", no ha indicat si la duquessa ha donat a llum a la seva residència, cosa que s'havia dit formava part dels seus desitjos. El nadó és el vuitè besnét de la reina Elisabet II.

stats