Assetjament
Gent 23/07/2021

Capturat un ‘hacker’ que robava nus d’actrius

Bella Thorne va ser la víctima que va destapar el cas publicant algunes de les imatges sostretes

À.G.
1 min

El 15 de juny de l’any 2009 l’actriu Bella Thorne publicava unes fotos seves de caràcter sexual, on apareixia nua. Ho feia per desactivar el xantatge a què l’estava sotmetent un pirata informàtic que havia aconseguit entrar al seu mòbil i robar-li les imatges privades. Ara Thorne ha explicat que l’autor del robatori ha estat detingut per la policia.

L’autor de l’extorsió és Joseph O’Connor, de 22 anys, un ciutadà del Regne Unit a qui el departament de Justícia dels Estats Units considera responsable de múltiples casos de hackeig massiu de comptes de Twitter, TikTok i Snapchat de celebritats. A més, el jove s’enfronta a un càrrec d’assetjament cibernètic comès contra una menor d’edat. La detenció es va produir a Estepona (Màlaga). 

“Vull donar les gràcies a l’FBI per haver buscat incansablement la persona que va convertir la meva vida i la d’altres en un infern”, ha explicat Thorne. “M’he sentit violada moltes vegades, però vaig pensar que no tenia cap altra sortida, així que vaig prendre una decisió”, aclaria l’actriu al·ludint al fet d'haver publicat algunes de les imatges robades. “No volia permetre que passés ni un sol dia més sentint que algú m’estava desposseint del meu cos, de la meva ànima, de la meva salut mental, del meu amor i de l’esperança en el món”.

stats