El millor de la catifa vermella dels Grammy

La 64a edició dels premis musicals més importants del món ha comptat amb alguns 'looks' memorables

3 min
Lady Gaga vestida amb un disseny midi d'inspiració clàssica de color verd menta. Signava la creació el libanès Elie Saab

BarcelonaLas Vegas va ser ahir el teló de fons dels premis Grammy, que un cop més s’han caracteritzat per tenir una catifa vermella tan extravagant com els seus protagonistes, els membres més destacats de la indústria musical nord-americana. Tot i que la majoria es van vestir per cridar l’atenció i aconseguir la seva porció mediàtica, alguns dels presents van fer aportacions rellevants en el terreny de la moda. La 64a edició dels premis serà recordada per alguns looks centrats en la disrupció i per d’altres de completament clàssics.

Mesclant aquestes dues categories hi va haver la model Chrissy Teigen, que va lluir una espècie de versió postmoderna d’un vestit de posada de llarg juvenil de dècades passades. Firmaven el seu voluminós vestit fúcsia el taller nord-americà d’alta costura Nicole + Felicia. En la categoria dels clàssics revisitats va destacar la cantant St Vincent, que portava un Gucci amb lluentons i un acabat inferior com el del vestit de la mateixa marca italiana que li va merèixer tants aplaudiments a Jessica Chastain als Oscars. També mirant enrere es va vestir la cantant Dua Lipa, que es va enfundar un clàssic bondage dress de Versace. Aquest disseny, de quan Versace era de Gianni Versace, és una icona que des del 1992 no han deixat de posar-se tota mena de celebrities. Absolutament fixada en el Hollywood clàssic va acudir a la gala Lady Gaga, que va optar per un infal·lible vestit blanc i negre d’Armani Privé.

D'una manera molt més disruptiva van fer el seu acte de presència Billie Eilish i Lil Nas. Ella va portar una creació inclassificable de Rick Owens que semblava creada ad hoc per al seu habitual estil. Ell va ser un dels homes que més la van encertar a l’hora d’atrevir-se. Portava un dues peces de Balmain forrat de perles.

Lady Gaga va participar a la gala dels Grammy amb un magnífic vestit d'Armani Privé i joies de Tiffany's & Co.
Lady Gaga es va marcar un doblet d'estilismes icònics. El segon va ser aquest vestit midi firmat per Elie Saab, i el va lluir quan va pujar a l'escenari per actuar.
Billie Eilish va acudir als Grammy amb un 'look' disruptiu. El seu vestit, un dues peces, el signava Rick Owens.
El raper Lil Nas va ser un dels homes que més va arriscar i també un dels que més va encertar. Portava un dues peces tot brodat de perles de la firma francesa Balmain.
Una de les arribades més imponents de la nit la va protagonitzar St. Vincent. La cantant portava un Gucci amb lluentons i un acabat inferior com el de Jessica Chastain als Oscars.
La model Chrissy Teigen –casada amb el cantant John Legend– va portar fins a la caricatura però amb dignitat un vestit que podria recordar al d'una posada de llarg de dècades passades. Firmaven el seu voluminós vestit fúcsia Nicole + Felicia.
La cantant Dua Lipa va protagonitzar l'aparició més nostàlgica de la nit amb un vestit de Versace directament inspirat en el Versace de Gianni Versace. El 'bondage dress' de la firma l'han portat des de Naomi Campbell fins a Kim Kardashian. Els peus de Dua Lipa també van optar per calçat de Versace amb talons quadrats.
stats