Gent 21/10/2021

Céline Dion, obligada a suspendre els seus concerts de Las Vegas a causa d'espasmes musculars "severs i persistents"

L'artista s'ha disculpat a través de les xarxes per aquest problema de salut

2 min
Celine Dion en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa cantant canadenca Céline Dion ha anunciat que cancel·larà els seus pròxims concerts al Resorts World Theatre de Las Vegas perquè pateix "espasmes musculars" que li impedeixen desenvolupar la seva feina. Segons s'explica a la pàgina oficial d'internet de la diva: "Ha estat experimentant espasmes musculars severs i persistents que li impedeixen treballar. El seu equip mèdic continua avaluant i tractant-la. No obstant això, els símptomes que està experimentant li impedeixen participar en els assajos en curs per al nou espectacle". Aquesta situació ha obligat la intèrpret de My heart will go on, el tema central de la pel·lícula Titanic, a cancel·lar els concerts previstos del 5 al 20 de novembre d'aquest any i del 19 de gener al 5 de febrer del 2022.

"Estic desconsolada", assegura Céline Dion a la seva web. "El meu equip i jo hem estat treballant en el nostre nou programa durant els últims vuit mesos, i no poder obrir aquest novembre m'entristeix més enllà de les paraules". "Els meus socis a Resorts World Las Vegas i AEG han estat treballant dia i nit per preparar aquest nou espectacle d'avantguarda i és molt bonic. Em sento tan malament per haver-los defraudat, i lamento especialment decebre a tots els fans que han estat fent plans per venir a Las Vegas. Ara he de concentrar-me en millorar... vull superar això tan aviat com pugui", explica l'artista.

La guanyadora de dos Oscars i diversos premis Grammy anuncia, però, el Courage World Tour, un nou espectacle que prepara a Las Vegas i que encara està programat per reprendre's a partir del 9 de març del 2022. Per la seva banda, Scott Sibella, president de Resorts World de Las Vegas, on havia d'actuar la cantant, ha explicat en un comunicat: "Si hi ha alguna cosa que aquests temps difícils ens han ensenyat és que res és més important que el benestar. Li desitgem [a la Céline] una ràpida recuperació i esperem donar-li la benvinguda a la seva nova llar quan se senti preparada i capaç de tornar a actuar".

stats