Gent 09/08/2021

Charlize Theron celebra 46 anys amb una festa vuitantera a alta mar

ARA
2 min
Foto de família amb els convidats a la festa d'aniversari de Charlize Theron

BarcelonaEl dia de l'aniversari no pot ser com qualsevol altre de l'any, i Charlize Theron ho sap molt bé. L'actriu sud-africana va complir dissabte 46 anys i, per celebrar-ho, va muntar una festa d'aniversari plena d'originalitat. Theron va ambientar tota la celebració als anys vuitanta i va demanar als seus convidats que vestissin d'acord amb l'ocasió. La seva família i els seus amics més propers es van disfressar de personatges de les pel·lícules dels 80, animadores d'institut i presentadors de televisió amb pantalons llampants i perruques de colors. Tots plegats, una quinzena de persones, es van reunir a bord d'un vaixell on van representar una pel·lícula protagonitzada, evidentment, per Theron i que relatava un misteriós assassinat durant un ball de graduació d'un institut. L'actriu s'hi va prestar de cap vestida amb una samarreta rosa i la frase "La noia de l'aniversari", collarets, uns guants liles i pantalons curts.

"Mai vaig poder anar al ball de graduació, però ara els meus amics han decidit canviar aquest detall. Estimo aquests éssers humans molt més del que puc descriure en paraules. Només ells podien saber que una festa de graduació dels anys 80 amb assassinats i misteris en un vaixell és, literalment, l'aniversari dels meus somnis. Quina família, quina nit", ha escrit l'actriu a través del seu compte d'Instagram. Entre els convidats hi havia, esclar, les seves filles: la Jackson, de nou anys, i l'August, de cinc anys, també es van disfressar amb looks dels anys 80 i van formar part de la pel·lícula casolana muntada durant la celebració.

La protagonista de Mad Max i Fast & Furious també va rebre nombroses felicitacions a través de les xarxes socials. Andy Cohen, Jaimie Alexander, Melanie Griffith o January Jones són algunes de les celebrities que van enviar els seus millors desitjos a Theron, que aquests dies està passant les vacances a Grècia. L'actriu no és gaire procliu a publicar imatges de la seva família o de la seva esfera privada a les xarxes socials, però justament la setmana passada va fer un post que va triomfar. Theron va penjar un vídeo on se la veu a bord d'un vaixell amb les seves filles, l'August i la Jackson. Juntes salten a l'aigua des del iot, i Theron va escriure: "Jo i les meves noies, per tota la vida".

stats