Hollywood

Chris Hemsworth i Elsa Pataky passegen amb bici per Barcelona

La parella, acompanyada d'un dels fills, ha recorregut sobre rodes els carrers de la capital

Laura Minguella
2 min
Elsa Pataky  i Chris Hemsworth a Barcelona

BarcelonaQue Barcelona atreu turistes de tot arreu ja fa temps que els barcelonins ho saben. La fascinació per la capital també afecta els famosos i és habitual detectar-ne alguns de visita per la ciutat. Aquesta setmana ha estat el torn de Chris Hemsworth, el Thor de Marvel, i la seva dona, Elsa Pataky. En aquesta ocasió, la visita ha combinat oci i feina, perquè Pataky ha vingut a Catalunya per gravar un anunci de Giossepo, marca de la qual és imatge des de fa anys.

El rodatge va tenir lloc el 5 de juliol a la Masia San Antonio-Casa Bultó de Cunit, al Baix Penedès, i Pataky n'ha deixat constància a Instagram compartint una fotografia del dia de feina al costat de dues amigues: l'artista Ana Suárez de Lezo i la maquilladora Beatriz Matallana, que també ha pentinat i maquillat Shakira, Paulina Rubio, Gisele Bündchen i Amaia Salamanca. "De nou amb les meves millors amigues!", deia a la publicació.

En aquest viatge de feina, Pataky ha estat acompanyada per Chris Hemsworth i un dels seus bessons (la parella té tres fills). El dia del rodatge, Hemsworth el va aprofitar per fer una volta pel centre de la ciutat amb el fill. Un dels comerços als quals van entrar va ser la centenària ganiveteria Roca de la plaça del Pi, que ha compartit per Instagram unes fotografies de la visita de l'actor. Sembla que hi va comprar uns quants ganivets artesanals.

Dimarts tots van aprofitar la jornada per descobrir la ciutat i van llogar unes bicicletes en un establiment del centre per recórrer el Barri Gòtic i les zones més turístiques. En unes imatges distribuïdes per Europa Press, es veu Hemsworth a l'exterior de la botiga de lloguer de bicicletes molt atent al seu fill, que n'estava provant una per veure si era adequada a la seva mida. L'actor porta gorra i ulleres de sol –segurament per intentar passar inadvertit–, bermudes fosques i una samarreta de màniga curta verda. Mentrestant, Pataky devia ser a l'interior de la botiga llogant les bicis perquè el seu marit no parla castellà. L'actriu madrilenya portava pantalons curts, samarreta de tirants en tons verds i duia els cabells a l'aire.

Una vida a Austràlia

Pataky i Hemsworth es van conèixer gràcies a la professora de dicció que compartien, que els va proposar una cita a cegues. La seva primera aparició pública com a parella va ser el setembre del 2010, a la inauguració del Museu d'Art del Comtat de Los Angeles, a Califòrnia. Es van casar el desembre d'aquell mateix any en una illa d'Indònesia. La seva primera filla, India Rose, va néixer el 2012 a Londres i dos anys després la parella va tenir els bessons Tristan i Sasha, nascuts a Los Angeles. Des del 2015, la família viu a Austràlia, país d'origen de Hemsworth.

stats