Gent 23/12/2021

Daddy Yankee dona suport públicament al seu productor, acusat de possessió il·legal d'armes a Puerto Rico

El cantant espera que Raphy Pina sigui declarat innocent i no entri deu anys a la presó, com se li demana actualment

2 min
Daddy Yankee en una imatge compartida per ell a Instagram

El cantant porto-riqueny Daddy Yankee ha acompanyat el seu representant, l'empresari Raphy Pina, al Tribunal Federal de Hato Rey (a San Juan, Puerto Rico), en el seu últim dia de judici per possessió il·legal d'armes, una acusació que pot comportar-li presó durant més de deu anys. En arribar al tribunal, Daddy Yankee va agrair el suport que el públic ha donat a Pina. "Gràcies a aquest públic amb les benediccions, i que estan pregant per ell. Som aquí per ell, per veure què es determina, però amb Déu al davant; sigui quina sigui la decisió, sabem que Déu està en els processos i anem endavant", va expressar Daddy Yankee. Alhora, el cantant de reggaeton va descriure Pina com "un guerrer" a qui recalca en tot moment: "Que passi el que passi, compta amb un amic i que la seva família està sota el meu escut, que no hi ha problema".

Daddy Yankee va desitjar també que la filla menor de Pina, anomenada Vida i filla de l'empresari amb l'artista dominicana Natti Natasha, pugui passar el primer Nadal amb el seu pare. Pina s'enfronta a dos càrrecs: un per possessió d'arma automàtica i un altre per possessió d'una arma de foc per part d'un convicte federal, ja que el productor va ser declarat culpable el 2015 de frau bancari. El productor, president de la firma del segell Pina Records, s'exposa fins a un màxim de deu anys de presó per cadascun dels càrrecs. Pina va fundar el seu segell discogràfic el 1996 i ha representat alguns dels artistes més importants del gènere del reggaeton, entre els quals hi ha Nicky Jam, Daddy Yankee o Don Omar.

Hores abans d'anar al seu últim dia de judici, Pina va publicar un missatge a les seves xarxes socials en què els seus quatre fills i la seva dona agraïen el suport dels seus seguidors i clamaven que aquesta publicació no fos l'última si fos trobat culpable. "Déu ho vulgui i que aquest no sigui el meu últim post. No ha sigut fàcil aquest procés, però creguin-me que pels que estan en aquestes fotos arribaré fins a les últimes conseqüències. Tinc la fe i sé que Déu coneix el meu cor, la meva dedicació i la meva postura", va escriure el productor.

stats