Gent 19/10/2021

Darren Criss serà pare

L'esposa del cantant, Mia Swier, està embarassada del primer nadó de la parella

2 min
Darren Criss amb la seva esposa, Mia Swier

BarcelonaL'actor i cantant Darren Criss està esperant el seu primer fill. Conegut per Glee i American crime story: The assassination of Gianni Versace, Criss ha sigut l'encarregat d'anunciar que la seva dona, Mia Swier, està embarassada, cosa que ha fet de manera original. "Fa anys que fem música, però en aquesta ocasió hem fet un ritme. La col·laboració definitiva estarà disponible la primavera del 2022", ha explicat l'actor, que ha penjat un vídeo gravat en un estudi de gravació en el qual es pot sentir el cor del nadó. "Nadó Von Criss disponible la primavera del 2022", ha afegit en to còmic l'artista, de 34 anys. La parella seran pares dos anys després del seu casament a Nova Orleans i després de deu anys junts.

Molts dels companys de Criss a Glee han donat l'enhorabona a la parella a través de les xarxes. Per exemple, Jenna Ushkowitz, que va donar vida a Tina Cohen-Chang, i Kevin McHale, que es va fer popular pel seu paper d'Artie Abrams a la sèrie. El cantant Adam Lambert, que es va donar a conèixer mundialment en la vuitena temporada d'American Idol i que va fer d'Elliott Gilbert a la ficció creada per Ryan Murphy i Brad Falchuk, també els ha felicitat.

Criss, guanyador d'un Emmy i un Globus d'Or, va contreure matrimoni amb l'escriptora i productora nord-americana el febrer del 2019 en un casament en què van estar presents els seus familiars i amics, entre els quals els seus companys en el xou Lea Michele, Harry Shum Jr. i Chord Overstreet. La parella es va comprometre després de gairebé vuit anys de festeig. "La Mia i jo hem tingut set anys i mig de divertides, extravagants, meravelloses i boges aventures junts", va publicar Criss després de proposar-li matrimoni. "I em complau anunciar que estem impulsant aquestes aventures a un nivell superior. Anem audaçment on cap de nosaltres ha anat abans. Compromesos", va escriure.

stats