Gent 01/08/2021

Detenen el cantant i actor Kris Wu per violació

La policia de Pequín diu que va enganyar dones joves, algunes menors, per mantenir-hi relacions sexuals

ARA
2 min
El cantant i actor Kris Wu

BarcelonaLa policia local de Pequín ha detingut el cantant Kris Wu per una presumpta violació i per enganyar dones –algunes menors d'edat– perquè mantinguessin relacions sexuals amb ell. Segons informa l'agència Efe, la policia de Pequín ha emès un comunicat a la xarxa social Weibo en què explica que l'artista "va enganyar repetidament dones joves perquè mantinguessin relacions sexuals amb ell". La policia també diu que Wu "és sospitós de violació". Arran del comunicat, molts usuaris de Weibo han demanat una investigació "imparcial" i "un càstig sever" per al cantant, de 30 anys. Kris Wu va arribar a tenir més de 50 milions de seguidors a la xarxa social.

L'escàndol va esclatar a principis de setmana, quan en una entrevista al portal NetEase l'estudiant i influencer Du Meizhu va explicar que Wu l'havia violat feia dos anys, quan ella en tenia 17. Segons la noia, el cantant enganyava joves que es volien convertir en actrius i les emborratxava perquè mantinguessin relacions sexuals amb ell. L'estudiant va assegurar que hi ha més de vuit víctimes i que algunes són menors d'edat.

Wu ha respost a aquestes declaracions dient que es tracta d'acusacions "inventades". Més de deu marques que el patrocinaven –entre les quals hi ha la plataforma de música Yunting i la companyia de cosmètics Kans– han trencat els seus acords. Kris Wu és considerat un ídol del pop a la Xina, on va debutar com a membre del grup EXO el 2012. Tres anys després va començar la seva carrera com a actor en pel·lícules com Mr. Six (2015) i Journey to the West: The Demons Strike Back (2017). També ha treballat com a model de passarel·la i va formar part de la desfilada d'hivern de Burberry a Londres el 2018.

stats