La docusèrie de Rocío Carrasco tindrà segona part: 'En el nombre de Rocío'

Al nou lliurament, la filla de Rocío Jurado respondrà als atacs que ha rebut de la seva pròpia família

2 min
Rocío Carrasco en l'entrevista que va concedir quan s'havia emès la meitat de la seva docusèrie

BarcelonaLa docusèrie en la qual Rocío Carrasco ha explicat el calvari de maltractaments de tota mena que hauria patit a mans del seu exmarit, Antonio David Flores, va acabar ahir a la matinada amb una entrevista de la protagonista feta en directe als estudis de Mediaset. Amb un audiència a Catalunya de més de 376.000 persones, durant l'entrevista es va anunciar que a la tardor la filla de Rocío Jurado oferirà una nova edició de les seves memòries dels últims vint anys, en els quals ha estat apartada dels mitjans de comunicació, i durant els quals tothom del seu entorn ha parlat sobre ella, i no precisament bé. Per aquest motiu, Carrasco ha agafat embranzida i protagonitzarà un segon lliurament de la seva docusèrie titulat En el nombre de Rocío, en el qual es preveu que parli en concret sobre les declaracions que els seus familiars han fet sobre ella al llarg d'aquests anys.

En el tràiler del futur lliurament, emès a la una de la matinada, Carrasco apareix a la platja de Chipiona, poble natal de la seva mare. Des d'allà assegura que parlarà sobre què ha passat amb la família Mohedano i el motiu pel qual ja no manté cap tipus de relació amb ells. L'escenari elegit per al tràiler és molt significatiu, ja que l'hereva de Rocío Jurado no hi havia anat en els últims 15 anys, des que van enterrar-hi la seva mare. "He fet un pas que per a mi era impensable, perquè no ho podia fer. No tenia capacitat emocional, estava bloquejada i no tenia prou força per enfrontar-me a anar al cementiri, tot i que la mort de la meva mare la tinc superada", recordava Carrasco durant l'entrevista.

Rocío Carrasco, amb el vestit magenta que ha portat en els episodis de la seva docusèrie, i Carlota Corredera.

Rocío Carrasco també va anunciar que vol que l'onada d'empoderament femení que ha suposat el seu testimoni emès en prime time continuï endavant amb altres iniciatives. Entre d'altres, va anunciar que vol subhastar el característic vestit jaqueta magenta que ha dut en tots els episodis de la seva docusèrie i donar els beneficis que n'obtingui a alguna entitat que lluiti contra la violència de gènere. També va anunciar que li agradaria organitzar tres concerts on cantessin dones per recaptar fons que destinaria a la mateixa causa.

stats