Gent 21/07/2021

Dolly Parton recrea la seva portada de 'Playboy' 43 anys després

L'artista, de 75 anys, ha reproduït aquella portada per regalar-l'hi al seu marit per l'aniversari

1 min
Portada de Dolly Parton per a 'Playboy', de l'any 1978

La cantant Dolly Parton s'ha tornat a vestir de conilleta de Playboy 43 anys després de ser portada a la famosa revista, on va aparèixer el 1978. L'artista, de 75 anys, volia reproduir la portada a la revista però com que ja no existeix ha aprofitat per preparar-la ella amb motiu de l'aniversari del seu marit. "Avui és 20 de juliol, és l'aniversari del meu marit Carl i probablement et deus preguntar per què vaig vestida així... És per l'aniversari del meu marit", explica en un vídeo d'Instagram on apareix vestida de conilleta.

"¿Recordes que fa un temps vaig dir que posaria per a la revista Playboy quan tingués 75 anys? Doncs en tinc 75 i ja no existeix la revista... però al meu marit sempre li va encantar la portada original de Playboy", explica la icona del folk nord-americà. "Ell encara es pensa que soc una noia sexi després de 57 anys de matrimoni i no penso intentar dissuadir-lo", diu la cantant, que afirma que feia dies que "pensava en alguna cosa per fer-lo feliç".

La cantant compara amb humor les dues portades, la que es va fer el 1978 i la de la sessió de fotos d'ara. "A la primera era una espècie de tros de mantega. Ara soc formatge a tires, però probablement el meu marit deu pensar que soc crema de formatge, això espero", ironitza Parton. El vídeo acaba amb una fotografia on apareix mostrant un quadre amb l'antiga portada i la reinterpretació actual, que li va regalar tot cantant-li el Moltes felicitats.

stats