Gent 21/06/2022

Rosa Olucha, dona de Santi Millán: "No soc una víctima i aquí no hi ha bàndols ni propietats"

La productora de televisió parla a Instagram de la polèmica causada pel vídeo viral del seu marit

2 min
Santi Millán i la seva dona, Rosa Olucha

BarcelonaLa productora de televisió Rosa Olucha, que ha dirigit programes com No pot ser, de TV3, i és dona de l'actor Santi Millán, ha trencat el silenci arran de la polèmica causada pel vídeo viral del seu marit practicant sexe amb una altra dona, difós sense el consentiment de Millán. Olucha ha defensat el seu marit, tot i que alguns havien entès l'escena enregistrada com una infidelitat de l'actor. "Bé. Jo estic bé. Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell és qui ha patit un atac a la seva intimitat que, per cert, és delicte", ha assenyalat ella a través del seu compte d'Instagram, on dona a entendre que tenen una relació oberta.

"No heu de sentir pena ni donar suport a ningú. Jo no soc una víctima i aquí no hi ha bàndols ni propietats. Ni ell és meu ni jo soc seva", esgrimeix Olucha. "Per als que no ho sàpiguen (i ja ho sento), hi ha molts tipus de família. A la nostra, la llibertat, el respecte i la tolerància són els pilars sobre els quals hem construït aquest projecte", revela abans d'afegir: "Hem caminat molts quilòmetres junts i molts més separats, hem ensopegat mil vegades, hem parlat quan ha calgut. Hem canviat el ritme quan ens hem cansat i, de moment, no estem gens malament". "Em fa molta mandra veure que a hores d'ara el sexe consentit i privat segueixi causant escàndols. Sí, senyors, la gent folla! Dins i fora de la parella. I em fa gairebé més mandra que quan es fa públic la majoria s'apiada de les dones amb el clàssic «pobreta, que no en sabia res» o «quina imbècil, que ho permetia». Merda de societat catòlica i patriarcal”, ha conclòs Olucha en referència als prejudicis amb què la majoria de la gent ha jutjat el vídeo sexual del seu marit.

Santi Millán està casat des de l'any 2009 amb Olucha, amb qui té dos fills. Com diu Olucha al seu Instagram, la difusió d'un vídeo com aquest és un delicte. Tant és així que podria suposar una infracció del Codi Penal i la persona que l'ha difós es podria enfrontar a penes de presó i multes econòmiques per revelació de secrets. El Codi Penal tipifica els delictes de revelació de secrets –que és el que es podria derivar del fet de difondre material privat aliè– amb la pena de presó d'un a quatre anys i una multa de 12 a 24 mesos. La parella de Millán també ha criticat com els mitjans de comunicació han tractat la notícia: "Els mitjans de comunicació convencionals feu fàstic. Parleu d'aquests temes com a «escàndols» quan en realitat hauríeu de parlar de «delictes» o simplement callar".

No se sap si Millán ha sigut víctima d'un pirateig o si la difusió del vídeo ha sigut una decisió deliberada d'algú pròxim. Segons diversos mitjans, la dona rossa que apareix amb Millán al vídeo, que va gravar ell mateix, ha eliminat els seus comptes a les xarxes socials per tal de no ser reconeguda pels mitjans i evitar que es faci pública la seva identitat.

stats