Gent 01/10/2021

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige i Kendrick Lamar acturaran a la pròxima Super Bowl

La final se celebrarà a Los Angeles, terra natal de Snoop Dogg, de Dr. Dre i de Lamar

1 min
El raper Dr. Dre en una imatge compartida per ell a Instagram

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige i Kendrick Lamar són els escollits per actuar en l'espectacle de la mitja part de la pròxima final de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), la Super Bowl, que se celebrarà a Los Angeles (EUA) el 13 de febrer del 2022. La NFL i Pepsi, patrocinador d'aquest espectacle, han recordat en un comunicat publicat aquesta matinada que aquesta Super Bowl tindrà un gran significat per a Los Angeles perquè és la primera que acull la ciutat californiana en gairebé 30 anys.

A més, Dr. Dre, Kendrick Lamar i Snoop Dogg són originaris del sud de Califòrnia. "L'oportunitat d'actuar en el descans de la Super Bowl i fer-ho a casa meva serà una de les grans emocions de la meva carrera", va apuntar la llegenda del rap Dr. Dre, de 56 anys. L'actuació de la mitja part de la Super Bowl és un autèntic esdeveniment mundial que atreu tanta atenció com el partit en si. The Weeknd va ser el protagonista d'aquest xou el febrer del 2021 en una actuació que es va haver d'adaptar a les restriccions per la pandèmia i que no va recollir bones crítiques.

Els elegits per al 2022

Molt diferent va ser el resultat que van obtenir Jennifer Lopez i Shakira, que amb una aposta purament llatina i amb convidats com J Balvin o Bad Bunny van triomfar en la Super Bowl del 2020 just abans que el coronavirus paralitzés el planeta. Maroon 5 (2019), Justin Timberlake (2018), Lady Gaga (2017), Coldplay (2016), Katy Perry (2015), Bruno Mars (2014) i Beyoncé (2013) completen la llista recent d'actuacions de la mundialment seguida mitja part esportiva.

stats