Mèdia 03/02/2015

Katy Perry cavalca sobre la Super Bowl al ritme dels seus ‘hits’ més emblemàtics

Joan Callarissa
3 min
Katy Perry cavalca sobre la Super Bowl  al ritme dels seus ‘hits’ més emblemàtics

BarcelonaSer elegit per actuar a la mitja part de la Super Bowl és una benedicció per a la qual alguns artistes esperen durant anys. El bany de masses que els donen els escassos 15 minuts d’actuació serveixen a l’artista en qüestió per vendre més discos, fer més concerts, omplir-los més i, sobretot, per guanyar molts més diners fent publicitat. I és que la Super Bowl és, actualment, l’aparador mediàtic més gran que hi ha al planeta. Un fet que es va consagrar l’any passat amb l’audiència més alta de la història: 111,5 milions de persones. Una xifra aclaparadora que no inclou les xarxes socials, que en multipliquen encara més l’efecte. Davant d’aquestes dades, no és estrany que diumenge a la nit, la californiana Katy Perry ofrenés tot el seu univers d’animals i coloraines a les càmeres de la NBC, cadena que en tenia l’exclusiva i que va destinar 11 hores a cobrir l’esdeveniment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cantant va trencar la foscor de l’University of Phoenix Stadium apareixent a sobre d’un lleó metàl·lic (01) al ritme de la seva famosa Roar mentre focs artificials i llums vermells la il·luminaven i li cedien tot el protagonisme. Una aparició que va arrencar els aplaudiments de gran part dels 70.000 espectadors allà presents, que la van veure dominant aquesta fera daurada i geomètrica fins que va començar a cantar Dark horse.

Perry va interpretar la segona cançó sobre un escenari que s’havia transformat en un enorme tauler d’escacs amb ballarins vestits decavalls (02) -també geomètrics- que la van acompanyar mentre ella seguia disfressada de flama amb un vestit que va resultar el menys afavoridor de la nit. Malauradament, aquesta mateixa peça de roba va ser la que va portar més estona i la que va fer servir també per cantar al costat del rocker Lenny Kravitz (03), que als 50 anys va demostrar que encara segueix en plena forma.

Perry va seguir -amb un vestit curt de colors vermell, blanc i groc- amb les seves ja mítiques Teenage dream i California Gurls, temes que va interpretar envoltada de ballarins de peluix en forma de tauró, palmera i pilota (04) al costat dels quals va fer la coreografia més treballada de la nit. A continuació, va irrompre a l’escenari la rapera Missy Elliot, amb la qual va interpretar Work it i Lose control. Per a la part més gangsta de l’espectacle, es va enfundar un vestit negre que imitava una samarreta de futbol americà.

Tot i això, la part més celebrada de la seva actuació va ser la final, quan la diva pop va cantar Firework, una cançó amb la qual va sortir volant de l’escenari sobre una estrella fugaç (05). Perry es va acomiadar del públic amb un vestit de gala de color platejat arrebossat d’estrelles del mateix color. Mentre els focs artificials inundaven de llum l’estadi i ella entonava aquesta cançó, el públic va demostrar que se sabia la lletra acompanyant-la en l’únic silenci que va fer l’artista en aquests 15 minuts de glòria.

D’entre els moments extraesportius que més han triomfat de la vetllada hi ha el nou tatuatge de Perry, que ja ha explicat que s’ha tatuat un 49 en números romans per celebrar la seva actuació a la final esportiva, la 49a. També després de la nit més mediàtica del món s’ha fet famós un dels taurons de peluix (04) que va ballar California Gurls amb ella. Scott Myrick (06) es deixava estimar ahir a les xarxes, on alguns mitjans el presentaven com l’home “sexi que hi havia dins del vestit de tauró”. Però no tot el que va passar fora del partit va tenir a veure amb Katy Perry i companyia. La model Gisele Bundchen li va fer “el petó de la nit” al seu marit, Tom Brady, cosa que van immortalitzar mitjans d’arreu del món. La brasilera va felicitar així el quarterback per la victòria dels New England Patriots, en la qual ell va ser decisiu. De fet, va ser nomenat el millor jugador de la nit. I és que, encara que a estones no ho sembli, la Super Bowl és una final de futbol americà.

stats