Gent 25/04/2022

Els ducs de Cambridge celebren els 4 anys del seu fill petit amb noves fotografies oficials

Lluís ha estat immortalitzat per a l'ocasió per la seva mare, Caterina, molt aficionada a la fotografia

2 min
Lluís de Cambridge, en la fotografia oficial del seu quart aniversari

BarcelonaUna sèrie de fotografies del príncep Lluís de Cambridge s'han fet públiques aquest cap de setmana amb motiu del quart aniversari del fill petit dels ducs Guillem i Caterina. Com de costum, les imatges les ha fet la seva mare, que és molt aficionada a la fotografia. Concretament, les va fer a principis d'aquest mes en una platja a la costa del comtat anglès de Norfolk.

En les fotos, el nen mira somrient a càmera mentre corre i sosté una pilota de criquet. L'any passat els ducs ja van publicar una altra fotografia del seu fill petit. Llavors anava amb bicicleta a la guarderia per primera vegada. Era per celebrar que feia 3 anys. En aquesta ocasió, el príncep, cinquè en la línia de successió a la Corona britànica –encapçala la línia jeràrquica el seu avi, el príncep Carles; seguit pel seu pare, el príncep Guillem, i els seus germans grans, el príncep Jordi i la princesa Carlota–, vestia un jersei gris amb estrelles de colors i pantalons curts blaus.

Entre les aparicions més destacades que ha protagonitzat aquests quatre anys, hi ha les felicitacions nadalenques amb la resta de la seva família. També el seu debut al Trooping the Colour, la seva primera vegada a la tradicional missa de Nadal o el seu primer dia de classe han sigut jornades on ha rebut l'atenció de la premsa. Quan va fer 3 anys, Lluís va començar a estudiar a l'escola Willcocks, a Londres, a només 15 minuts caminant del Palau de Kensington, residència oficial dels seus pares. Els ducs de Cambridge van fer coincidir l'aniversari del seu fill petit aquest dissabte amb un viatge a l'estació d'esquí de Courchevel, on també han celebrat el sant del seu fill gran, Jordi.

stats