Gent 24/02/2022

Elton John pateix un accidentat aterratge amb el seu avió privat

Durant un vol de Londres a Nova York, la tripulació del jet privat del cantant va detectar una avaria hidràulica

ARA
1 min
Elton John al piano / ACN

BarcelonaDesprés d'una llarga espera a causa de la pandèmia, Elton John torna a estar immers en la seva gira Farewell Yellow Brick Road, una sèrie de concerts que no estan exempts d'ensurts. Aquesta setmana, el cantant britànic va viure moments d'angoixa quan el seu avió privat es va veure obligat a fer un aterratge d'emergència quan viatjava de Londres a Nova York.

Segons detalla The Sun, el jet d'Elton John va haver d'aterrar d'emergència a Farnborough, a prop de Hampshire, a l'oest de Londres, després que la tripulació detectés una avaria hidràulica. L'avió, que volava a 3.000 metres d'altitud, va haver de fer mitja volta quan s'apropava a la costa sud d'Irlanda. L'aterratge no va ser fàcil: el jet va haver d'avortar dues vegades l'aterratge a causa de les ràfegues de vent de 130 quilòmetres per hora que dimarts afectaven la zona. Equips de sis estacions de bombers es van desplaçar fins a l'aeròdrom.

Segons indiquen els testimonis recollits per The Sun, el cantant britànic estava "commocionat" per l'incident. Malgrat l'ensurt, un cop va estar sa i estalvi, Elton John, de 74 anys, va agafar un altre vol que el va portar a Nova York, segons indica el diari.

stats