Famosos
Gent 10/10/2022

"Espero que em respectin. Soc gai": crítiques a Iker Casillas per un tuit aparentment humorístic

Carles Puyol li ha seguit el joc, però l'exporter ja ha esborrat la piulada

ARA
1 min
Portada de la revista '¡Hola!' on es relaciona a Casillas amb María José Camacho

BarcelonaEl programa Socialité de Telecinco anunciava aquest dissabte el nou amor de l'exporter del Reial Madrid, Iker Casillas. Es tracta d'Alejandra Onieva, germana de qui, fins fa ben poc, era promès de Tamara Falcó. La reacció del jugador a la presumpta notícia ha estat un tuit amb pretensions humorístiques: "Espero que em respectin. Soc gai". Tot i que la piulada ja ha desaparegut del seu perfil, probablement com a conseqüència de la polèmica generada, ha estat prou temps a la xarxa perquè Carles Puyol li seguís la broma amb un altre missatge: "És el moment d'explicar això nostre, Iker", i ho acompanyava de l'emoticona del cor i del petó. També Ibai Llanos s'hi ha afegit, amb una foto on se'ls veia a tots dos junts.

Posteriorment, Casillas ha penjat el següent missatge: "Compte hackejat. Per sort, tot en ordre. Disculpes a tots els meus followers. I, per descomptat, més disculpes a la comunitat LGTB".

En només 20 minuts, ja hi havia més de 6.000 respostes a aquest missatge, bona part de les quals posant en dubte el pretext aportat, ja que no sol ser habitual recuperar un compte piratejat en tan poca estona. Altres usuaris de la xarxa continuaven comentant el que consideraven que era una broma de mal gust perquè atacava un col·lectiu que pateix discriminació.

Casillas ha estat objecte les darreres setmanes d'especulacions sobre quina seria la seva nova parella, després d'haver trencat amb la periodista Sara Carbonero. Alguns mitjans l'han relacionat amb María José Camacho, mare de dos nens i vídua del porter del Barça Francesc Arnau, que es va suïcidar als 46 anys tirant-se a les vies d'un tren.

stats