Nova relació

Alejandro Sanz i Mónica Cruz, parella sorpresa de final del 2023?

La revista '¡Hola!' assegura que el cantant i la ballarina han començat una relació

2 min
Alejandro Sanz, en una imatge d'arxiu

BarcelonaAmb el 2023 a punt d'acomiadar-se la revista ¡Hola! ha revelat una de les parelles sorpresa de final d'any: Alejandro Sanz i Mónica Cruz, germana de Penélope Cruz. Segons la publicació, entre tots dos hauria nascut una amistat "especial" que s'hauria fet evident amb l'assistència d'ella a la festa d'aniversari d'ell, celebrada aquesta setmana a Madrid. El cantant de Corazón partío va reunir els seus amics al Teatro Barceló, on va organitzar una vetllada inspirada en Moulin Rouge. A banda de Cruz, també estaven presents a la festa els fills grans del cantant, Alexander i Manuela, i la seva exdona Raquel Parera, mare dels seus fills petits, Dylan i Alma.

Mónica Cruz en una imatge d'arxiu.

Sanz, de 55 anys, es va separar l'estiu passat de l'artista Rachel Valdés, amb qui va mantenir una relació de tres anys. El cantant va explicar que la ruptura va ser realment difícil per a ell. Tot i això, en els últims mesos s'ha acostat a Mónica Cruz, amb qui ha compartit diverses sortides i cites, segons detalla ¡Hola! La proximitat entre tots dos tampoc és especialment sorprenent si es té en compte que Sanz fa anys que és amic de Penélope Cruz.

Mónica Cruz sempre s'ha mantingut molt discreta pel que fa a la seva vida personal. Si bé és cert que ha mantingut relacions amb persones conegudes com ara Miguel Ángel Muñoz, a qui va conèixer a Un paso adelante, o Álex González, fa temps que està molt centrada en la maternitat. Fa 9 anys, quan tenia 35 anys, va decidir ser mare en solitari perquè no volia renunciar al somni de tenir fills. "Jo hauria estat mare als 20, però era impossible, en aquella època estava treballant amb el Joaquín [Cortés] i després a UPA [Dance]. Va ser en el moment que havia de ser, al final les coses venen soles. Va ser tot molt fàcil, molt ràpid i és una cosa que sempre he tingut molt clara", explicava al programa Las tres puertas de La 2.

De moment, no hi ha cap prova gràfica que confirmi la relació que avança en exclusiva la revista ¡Hola! Així i tot, Cruz ha assistit a diversos concerts de la gira de Sanz. La parella també va coincidir a la gala dels Grammy Llatins, que es va celebrar a Sevilla.

stats