Complicacions durant el part

Alice Campello revela que va estar a punt de morir donant a llum la seva filla Bella

La italiana, dona del futbolista Álvaro Morata, va rebre 17 transfusions de sang després del seu darrer part

2 min
Alice Campello amb la seva filla Bella

BarcelonaAlice Campello ha explicat que gairebé mor dessagnada durant el seu darrer part. Tal com ha relatat ella mateixa en una entrevista a la televisió italiana, al programa Verissimo, la influencer va patir una sèrie de complicacions que la van obligar a passar dos dies a l'UCI. "Vaig tenir una hemorràgia forta i va ser terrible. Els metges no podien aturar-la i vaig estar dotze hores al quiròfan, on em van intubar i em van fer 17 transfusions de sang", relata la dona del futbolista Álvaro Morata sobre el part de la seva filla Bella. "L'última esperança era el globus que em van posar. Si això no hagués parat el sagnat, haurien hagut d'extirpar-me l'úter o, si no, hauria mort", explica Campello, de 27 anys i mare de quatre criatures.

"Tinc al cap la imatge d'aixecar el llençol i veure l'hemorràgia. No recordo res més a partir d'aquí; eren les deu del matí i em vaig despertar a les deu de la nit", rememorava sobre els fets en aquest programa del Canale 5. "Vaig anar a l'hospital pensant que seria un dels millors dies de la meva vida, però va acabar així", conclou l'esposa del futbolista, que actualment juga a l'Atlètic de Madrid.

"M'ho mereixia i sempre ho havia volgut", apuntava Campello sobre el naixement de la seva filla Bella, l'única nena de la seva extensa família. Nascuda aquest 9 de gener, Bella és la petita de la casa, i té tres germans: els bessons Alessandro i Leonardo (4 anys) i Edoardo (2). "El part va anar molt bé i va ser molt bonic, per cesària, ja que no vaig poder triar una altra cosa", menciona la model, que afegeix que els símptomes van començar un cop "tenia el nadó en braços": "En aquell moment em vaig començar a sentir malament". L'experiència diu que l'ha canviat i que ara sent més les experiències que viu. "No ha estat fàcil, però has de pensar positivament i avui ho veig tot amb més amor, tot és més especial... fins i tot una sola abraçada", relatava la jove veneciana, filla d'una acabalada família propietària d'una xarxa de concessionaris de cotxes i amb 3,2 milions de seguidors a Instagram.

stats