Protecció
Gent Famosos 04/05/2023

Ana Obregón contracta un guardaespatlles després de rebre amenaces

Es tracta d'un antic agent dels serveis secrets cubans que ja la va protegir durant una altra etapa de la seva vida

2 min
Ana Obregón en una imatge recent.

BarcelonaDesprés del naixement de la seva neta biològica mitjançant un ventre de lloguer, Ana Obregón hauria començat a rebre amenaces per les xarxes i ha decidit prendre mesures. Els missatges intimidatoris que li arriben l'haurien portat a contractar un guardaespatlles a Miami que, segons la revista Semana, ha treballat amb moltes altres persones famoses, inclosa ella mateixa.

Com era d'esperar, la polèmica notícia que Ana Obregón exerciria de mare per subrogació d'un embaràs als 68 anys va desfermar un tsunami de reaccions sobre la qüestió, moltes a favor i moltes en contra. Tot i això, les contràries han fet que Obregón agafi por. I és que, segons hauria llegit a les xarxes l'actriu espanyola, hi ha usuaris que li desitgen tot el pitjor.

Tot i que a Miami –on resideix actualment mentre es prepara per tornar a Espanya amb la seva neta, ja convertida legalment en filla seva– no és tan coneguda com a Espanya, la notícia del naixement d'Ana Sandra va fer que moltíssima gent conegués quin era el seu poder adquisitiu, que alguns mitjans han ubicat al voltant dels 30 milions d'euros de patrimoni. Això no hauria fet més que augmentar les seves pors, que en realitat haurien de ser mínimes, ja que allà viu en una urbanització en la qual disposa de seguretat privada pròpia, a banda del seu nou guardaespatlles.

El guardaespatlles que ha contractat, Delfín Fernández, és una cara coneguda per a molts reporters gràfics, ja que ha treballat al servei d'altres famosos com Antonio Banderas i David Beckham. Segons Semana, fins i tot havia protegit la mateixa Ana Obregón en el passat, quan la presentadora va aparèixer en una llista de possibles objectius de la banda terrorista ETA. Fernández va formar part dels serveis secrets de Cuba i té una bona reputació a Florida, on treballa actualment.

Diversos mitjans apunten que Obregón tornarà a Espanya a mitjans de maig. Quan arribi tindria pactada una entrevista amb El hormiguero i, a més, una presentació pública del llibre El chico de las musarañas, en el qual explica que es va intentar suïcidar després de la mort de càncer del seu fill, Aless Lequio.

stats