Reaccions

Antonia Dell'Atte assegura que al seu vídeo des de Miami no es referia a Ana Obregón

L'exesposa d'Alessandro Lequio va penjar un vídeo en què celebrava que la ciutat fos prou gran per no trobar-se amb persones "patètiques i insuportables"

3 min
Antonia Dell'Atte

BarcelonaL'enemistat entre Ana Obregón i Antonia Dell'Atte és història de la premsa rosa espanyola. Des que la madrilenya es va creuar en el camí del matrimoni que formaven la italiana i Alessandro Lequio, els enfrontaments entre elles s'han allargat durant 30 anys. Tot i que durant un temps elles van segellar la pau, cosa que va retratar la revista ¡Hola! en portada amb una entrevista en exclusiva i fotos fetes ad hoc per a l'ocasió, la treva va ser efímera i Dell'Atte fins i tot va portar Obregón als tribunals l'any 2022.

Arran de l'adquisició d'una nena a través d'un ventre de lloguer que Obregón ha protagonitzat a Miami i que aquest dimecres va segrestar tot el debat públic a Espanya, fins i tot al Congrés de Diputats, Dell'Atte va penjar un vídeo que tothom va interpretar com una reacció a la notícia d'Obregón. La casualitat ha fet que aquests dies la model italiana estigui també a Miami al costat del seu fill Clemente assistint a l'Open de tenis, en el qual aquest dimecres presenciava el partit d'Alcaraz contra Tommy Paul. Des de la mateixa ciutat on Obregón havia obtingut la seva filla, Dell'Atte va penjar un vídeo a Instagram en el qual sense mencionar-la semblava que parlés d'ella. Sobretot en el text que acompanyava el vídeo.

"Gaudint amb el meu fill: simplement el millor, Clemente Lequio, un regal de Déu", començava escrivint Dell'Atte, que afegia: "M'agrada Miami, que és tan gran que pots evitar trobar-te amb persones patètiques i insuportables i, sobretot, egoistes i egocèntriques". "Fugiu sempre! Mamma mia", concloïa qui va ser musa d'Armani. A banda d'aquest vídeo que la gran majoria de la premsa va interpretar com un atac, Obregón va aconseguir aquest dimecres tot el suport de molts famosos del panorama estatal, que no es van mostrar gens crítics amb el mètode d'adquisició de la petita. Georgina Rodríguez, Carla Pereira i Paula Echevarría són algunes de les persones que han felicitat per les xarxes Obregón, que es va mostrar feliç amb la notícia escrivint a Instagram: "Mai més tornaré a estar sola".

Arran de l'interès que va despertar el vídeo en la majoria de mitjans espanyols, Dell'Atte s'ha vist obligada a fer una nova publicació al seu compte d'Instagram en què assegura que no es referia a Obregón. S'empara en el fet que no la mencionava. De fet, en la nova publicació tampoc no la menciona. "Tot surt de la vostra boca. No he de justificar res del meu post, perquè no està dirigit a ningú i menys a qui heu anomenat vosaltres. No m'he manifestat sobre res ni ningú", afirma la model. "Torno a reiterar-ho, no he anomenat ningú, no opino sobre la vida dels altres. Jo només soc propietària de la meva vida i de les meves accions i no he de justificar absolutament res perquè no visc de la vida dels altres i tampoc no m'importa el que facin els altres", escriu la model sota un vídeo en què apareix passejant per la plaça de Catalunya de Barcelona.

Reconciliació fallida

"Les nostres baralles han estat a la premsa durant un quart de segle, i pensem que la nostra reconciliació també havia de ser pública", va dir Antonia Dell'Atte en el número de l'¡Hola! en el qual es van reconciliar mediàticament. "No som íntimes, no ens adorem i no ho fem tot juntes, però ens portem molt bé. La nostra és una reconciliació de veritat", va afegir Obregón aleshores. Evidentment, aquell alto el foc del 2016 va ser només cosmètic i, a l'hora de la veritat, sempre han caigut en atacs l'una contra l'altra. Alguns mitjans ja han especulat que potser pròximament Dell'Atte concedeixi una entrevista per parlar sobre aquesta adquisició d'una nena per part d'Obregón. "El meu silenci val or", va dir aquest dimecres a través d'un àudio de WhatsApp a una col·laboradora de Sálvame.

stats