Sexe

Cara Delevingne dona un orgasme a la ciència

La model vol que investiguin per què els homes arriben a l'orgasme en major mesura que les dones

2 min
Cara Delevingne en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

BarcelonaLa model Cara Delevingne, de trenta anys, ha revelat que ha donat un dels seus orgasmes a la ciència. La popular model britànica, amb més de 42 milions de seguidors a Instagram, ha participat en una recerca per estudiar la bretxa de gènere durant el clímax sexual. És a dir, per esbrinar per què els homes tenen més probabilitats de tenir un orgasme durant les relacions sexuals que no pas les dones. Aquesta investigació es projectarà en part al documental de sis capítols Planet Sex With Cara Delevingne, que es projectarà a la BBC, tal com informen mitjans britànics.

La investigació ha consistit en el fet que Delevingne va donar als investigadors una mostra de la seva sang abans i després d'assolir el clímax perquè poguessin estudiar els efectes químics en el cos de la model experimentats després d'un orgasme. “Crec que el desig sexual femení ha estat reprimit. Sé per la meva pròpia vida amorosa com de sexuals poden ser les dones, per la qual cosa algú podria pensar que al segle XXI els homes i les dones haurien de tenir vides sexuals igualment satisfactòries, oi?”, es pregunta l'actriu en la part del documental que ja ha transcendit. “Doncs quan es tracta de l'orgasme, hi ha una clara bretxa de gènere”, afegeix la reconeguda model i actriu, que ha participat en films com London fields o Life in a year.

Amb el seu argumentari, Delevingne ofereix dades que justifiquen la seva teoria. “Els científics diuen que el 95% dels homes heterosexuals tenen un orgasme durant el coit, però només el 65% de les dones heterosexuals en tenen un. Per ser honestos, crec que és una xifra encara massa alta. La majoria de les meves amigues heterosexuals la situen en un 15 o 20%. Les lesbianes i les dones queer semblen tenir-los millors”, desenvolupa. De fet, en aquest sentit, el seu testimoni és rellevant perquè ella ha experimentat a les dues bandes d'aquestes dades que dona, ja que ella mateixa s'ha declarat obertament bisexual i pot comparar el sexe que ha mantingut amb homes i amb dones.

A més, Delevingne ha assenyalat que cada cop més dones estan parlant en públic sobre les dificultats per tenir un orgasme durant la penetració. Per fer-ho, va assegurar que als homes els “manquen les eines adequades per satisfer una dona al llit i fer que arribi a l'orgasme”. Delevingne és considerada per molts la successora de Kate Moss pel seu esperit rebel com a personatge públic i també a la catifa vermella. Fa aproximadament un any, Delevingne va confessar que havia patit brots de “depressió” i fins i tot “pensaments suïcides” durant la seva adolescència per l'“homofòbia interna” que patia abans d'acceptar-se com a bisexual.

stats